A horgászbottal lassan bármit megtehetünk, most már egy domboldalban is pecázhatunk

A horgászbottal lassan bármit megtehetünk, most már egy domboldalban is pecázhatunk

Feltölthetjük vele készleteinket akár még a pálya legszárazabb vidékén is.

A Fortnite Chapter 2-es felvonása helyenként még mindig egy igazi rejtély, ugyanis az Epic Games eddig egy patch-hez sem adott ki részletes frissítési naplót, így a játékosok sokszor a sötétben tapogatóznak. A szezon számos jelentős újítást hozott magával, ezek közül is a horgászbotban rejlő lehetőségeket még mindig kutatják a játékosok.

Ha víz közelében tartózkodunk, akkor szinte kötelező kihasználni a fishing spotok adtak lehetőségeket, ám egyre inkább úgy néz ki, egyébként is érdemes magunknál tartani. Nemrég figyeltek fel a játékosok arra, hogy most már kiesett ellenfelek itemjeit is magunkhoz ránthatjuk a bottal, Tfue például így csórt magának egy rakétavetőt az FNCS múltheti fordulójában.

Tfue fishing for an RPG late game in the FNCS from r/FortNiteBR

Most pedig olybá tűnik, hogy egy bug is megtalálta az eszközt, ugyanis ha szigorúan a talaj felé nézve dobjuk be az úszót, az egyszerűen átesik a textúrán és rendesen horgászhatunk vele még akkor is, ha a közelünkben egy deci víz sincs, legalábbis elméletileg. Íme videón a történet:

If you look straight down you can fish anywhere on the map from r/FortNiteBR

Playgroundban mi is kipróbáltuk, szinte kivétel nélkül mindig működött a füves területeken, ám a magasabban fekvő placcokon kissé nehéz észrevenni, hogy mikor is van kapásunk. Ellenben a vízszinthez közel még a loccsanás is átlátszik a textúrán.

A horgászbot ezen használata azonban nem biztos, hogy kifizetődő, maximum a nyersanyagért érheti meg, ám mivel ez feltehetően egy bug, nem ajánljuk az éles meccsen való használatát.

A holnapi napon egy újabb frissítés érkezhet a játékhoz, a patch notes-ban viszont most is csak reménykedhetünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!