Sebezhetsz és horgászhatsz is a Fortnite legújabb fegyverével - Beosont egy frissítés

Sebezhetsz és horgászhatsz is a Fortnite legújabb fegyverével - Beosont egy frissítés

Fortnite - A Harpoon Gun egy kétéltű fegyver, ami megoldást jelenthet egy dilemmás helyzetben.

Az Epic Games eddig szinte minden alkalommal bejelentette a frissítéseit, így a játékosokat felkészülhettek arra, hogy a játék hol jobban, hol kevésbé, de változni fog. A Chapter 2-ben elkezdődött a fejlesztőnél egy olyan folyamat, hogy patch notes-ot nem adtak ki a frissítések mellé, most pedig úgy fest, hogy már az update-ek alkalmát sem jelentik be, nemrég ugyanis egy letöltendő content, vagy szerverleállást nem igénylő bővítés futott be.

Megérkezett a Harpoon Gun


A Harpoon Gun egy multifunkciós eszköz, amely sebzéskiosztásra is alkalmas, a kék verziója 75 sebzést mér testre.

Emellett pedig horgászhatunk is vele, így ez a fegyver jelentheti a megoldást abban a kérdésben, hogy még egy stukkert, vagy egy pecabotot vigyünk magunkkal. Persze a Harpoon Gunnak nem végtelenek a töltetei, illetve csakis a fishing spotokból szedhetünk ki vele zsákmányt.

Arról sajnos nincs információ, hogy a tárgynak vannak-e más ritkaságai is, vagy hogy mekkorát sebez fejlövés esetén, ám a játékosok feltérképezésének köszönhetően biztosan lesznek rövidesen további infók is róla.

Nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben ezt várhatjuk az Epic Games-től, patch notes nélküli, bejelentés nélküli, esetenként pedig még letöltés nélküli néma bővítések.

Ti próbáltátok már a fegyvert? Mi a véleményetek az Epic módszeréről, kéne az a patch notes, vagy jó így?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!