Történelmi magyar CS:GO siker, Aaron bejutott az FPL-be!

Történelmi magyar CS:GO siker, Aaron bejutott az FPL-be!

A világ legjobbjai között fejlődhet a Salamander játékosa.

A szűkös versenynaptár miatt a K&H MNEB Warmup Kupán nem tudott részt venni a Salamander Gaming, de ez nem jelentené azt, hogy az MNEB CS:GO első szezonjának győztes csapata ne várná a folytatást és ne készülne a második etapra. 

A K&H MNEB második szezonja 2020. januárjában kezdődik majd, de az előregisztráció már el is indult! A CS:GO verseny csapatainak pedig fel kell kötni a felkötni valót, a Salamander nem adja majd könnyedén a bajnoki címet, egyik játékosuk, Homoki 'Aaron' Áron pedig történelmet írt tegnap. Ő az első magyar CS:GO játékost, aki kvalifikáció útján jutott be az FPL-be!

Korábban voltak már magyarok az FPL-ben, de ők meghívásos alapon került be és sajnos inaktivitás miatt egyikük sem húzta sokáig. Aaron viszont az FPL-C-ből jutott be, mindezt megspékelve egy 1250 dolláros nyereménnyel. De ahogy a Facebook bejegyzésében is olvashatjátok, a legfontosabb nem a pénz, hanem, hogy jelenleg egyedüli magyarként ott van a világ legjobbjai között.

Akár olyan játékosokkal is játszhat és fejlődhet így, mint a 2018-ban az év legjobbjának választott s1mple, de ott van mindenki a számít. Flusha, woxic, GuardiaN, Golden, device, csak, hogy néhányat említsek a legnagyobb nevek közül. Óriási siker ez, kívánjuk, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából Aaron a jövőben is!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!