Szeretnék nevezni az MNEB-re, hol kezdjem? - MNEB kisokos

Szeretnék nevezni az MNEB-re, hol kezdjem? - MNEB kisokos

Elmagyarázzuk, hogy pontosan hogyan is néz ki a folyamat, és mi miatt történik.

Múlt hét szombaton az MNEB Warmup Kupa döntőjén bejelentették a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonját, amelyre az előregisztráció már elindult.

Az első kulcskifejezéshez el is érkeztünk, jelenleg még csak az előregisztráció érhető el, a nevezés nem. Az előregisztrációhoz látogass el az mneb.esport1.hu weboldalra, ahol létre kell hoznod a saját ESL profilodat is. Ezután szükséged lesz egy HUNESZ regisztrációra is, amit rajtengedély kérése címmel találsz meg a második pontban.

A HUNESZ, avagy Magyar E-sport Szövetség a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság kiírója, a ligában való részvételhez rendelkezned kell egy HUNESZ regisztrációval is.

Végül pedig elérkeztünk a harmadik ponthoz, ami a tényleges nevezést takarja. Aki már szeretett volna nevezni, annak minden bizonnyal feltűnt, hogy a játékok ikonjai még nem kattinthatóak. Ez azért van, mert a verseny jelentkezés még nem érhető el, ám nem kell már rá sokat várni. A jelentkezéssel, valamint a selejtezőkkel kapcsolatos minden fontos információ az MNEB hivatalos Facebook oldalán fog megjelenni, így ha elkészültél az ESL regisztrációval, valamint a rajtengedély kérésével, ellenőrizd, hogy követed-e az oldalt.

Te melyik játékban indulsz az MNEB selejtezőin?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!