5 karácsonyi Creative map, amivel hangolódhatsz a közelgő ünnepekre

5 karácsonyi Creative map, amivel hangolódhatsz a közelgő ünnepekre

Fortnite - A kompetitív és a hobbi játékosok is találnak maguknak egy-két nyalánkságot itt.

Az ünnepek közeledtével sokan szeretik a játékok világában is átélni azt a bizonyos hangulatot, a Fortnite-ban speciel erre viszont még várnunk kell, ugyanis a téli esemény még nem jött el -már ha lesz persze, az Epic Games továbbra sem egy kommunikatív cég.

Addig is viszont összegyűjtöttünk nektek néhány Creative pályát, ahol hatékonyabban járhat át titeket az ünnep szelleme.

Christmas Death Run

Icifyed haláltusával járó alkotása garantáltan leköti azokat a játékosokat, akik szeretik az ilyen kihívásokat, a tüskékkel és más csapdákkal tele rakott pálya figyelmet és kellő ügyességet igényel.

Kód: 6393-9580-4517

Winter Wonderland

Amennyiben van jó sok barátunk, vagy néhány követőnk, akik szívesen játszanának Free For Allt, vagy Team Deathmatch-et, akkor Senix pályája remek helyszín lehet erre.

Kód: 5773-8954-8305

Christmas Prop Hunt

Ki ne akarna szintén egy nagyobb társasággal egy kis bújócskába fogni így az ünnepekre való tekintettel? A Prop Hunt már egyszer LTM-ként is elérhető volt a Fortnite berkeiben nem kis sikert aratva, Realjosherzz munkája nyomán pedig átélhetjük ezt ünnepi hangulatban is.

Kód: 8264-1243-3875

Box Fights: Christmas edition

Aki a doboz harcokhoz köthető skilljét szeretné fejleszteni miközben szól a fülében az All I Want For Christmas Is You, annak NJ Checkmate pályája tökéletes lehet. Hobbi és kompetitív játékosoknak egyaránt tökéletes.

Kód: 6185-1962-6425

Forry 1v1 Christmas edition 2019

Végül, de nem utolsó sorban pedig egy magyar játékos, Forry pályáját mutatnánk meg nektek. A nevéből is rá lehetett jönni, hogy ez egy 1v1 map, az építés és a harc tökéletes elegyét fejleszthetjük itt, miközben a sorba rakott karácsonyfákkal a feeling nem marad el. Többféle fegyver közül is választhatunk, valamint a fall damage is ki/be kapcsolható.

Kód: 1861-6442-2593

Te melyik pályát próbálod majd ki?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!