Hirdetés

Descent of Dragons: Megérkezett a Priest és a Druid Legendary is!

Az elmúlt napban jobbnál jobb kártyákat fedett fel a Blizzard a Hearthstone következő kiegészítőjéből. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Út a CS:GO Legendákhoz

CSGO - ESL One Köln - G2 vs. Heroic

Hirdetés

Jövőhét kedden érkezik a Descent of Dragons Hearthstone kiegészítő és a Blizzard csak úgy ontja ránk az új lapokat. A felfedés előrehaladtával azért némileg változott a közösség hozzáállása az szetthez, ugyanis sokan elégedetlenkednek a kártyák minőségével, mondván egyesek túl OP-k, míg mások inkább csak tölteléknek jók. Ha lemaradtatok volna egyébként a legutóbbi adagról, kattintsatok az alábbi cikkünkre. 

Na de térjünk is rá a tegnap éjjel óta érkezett kártyákra és fussuk végig őket, felmérve, hogy mennyi hasznukat láthatjuk majd a megjelenés után. Vágjunk is bele!

Wyrmrest Purifier

2 mana 3/2 egész jó, a battlecry RNG faktora viszont már kevésbé. Alapvetően ugye olyan lapokkal töltjük fel a paklinkat a Neutral készletből, amik növelik győzelmi esélyeinket és szinergiában vannak a deck többi részével, a Wyrmrest Purifier azonban szétrúgja mindezt és random class kártyákká változtatja ezeket. Egyelőre mémnek és aréna lapnak jó lehet, de nagyobb potenciált nem látok benne. 

Embiggen

A lap tulajdonképpen egy Prince Keleseth 2.0, viszont a +2/2-ért 1 manával drágábbá tesszük a lényeinket. Az áldozat igaz magas, viszont a jutalom remek és egy Token Druidba simán el tudom képzelni a jövőben, akár kettőt is. 

Treenforcements

A Treenforcements az a lap, amiért csak még jobban fogjuk majd utálni a Druidot, hiszen a Choose One mechanika miatt tökéletesen illeszkedik a a Quest pakliba. Az 1 manáért 2 HP és Taunt már önmagában jó lenne, viszont a küldetés elvégzésével kapunk még mellé egy 2/2-es Treantot. Mi ez, ha nem az évszázad biznisze? 

Goru the Mightree

A Treantek nem sok reflektorfényt kaptak eddig és leginkább csak a Token paklikban tündökölhettek, de ott is csak a testük miatt, vagy mert az őket életre hívó laő mondjuk Tauntot is adott nekik. Nos ez talán változik majd a jövőben Gorunak köszönhetően, aki kijátszása után +1/1-et ad a Treantoknak. Egy Brannel kombózva az érték már jó lehet, bár nem hiszem, hogy pusztán emiatt megerősödik majd egy ezen mechanikára épülő pakli. 

Blowtorch Saboteur

3 mana 3/4 egész jó, ráadásul a Battlecry képesség 3 manára növeli ellenfelünk következő Hero Powerjének költségét. Nem lenne alapvetően rossz tech lap, viszont a jutalom nem elég magas az árhoz és a paklinkban lévő egy helyhez képest. Tölteléklapnak arénába kiváló lehet, standardból kimarad, talán a Wild-ban hasznát vehetjük majd a DK hősök ellen. 

Dragonmaw Poacher

A Descent of Dragons első heteiben mindenki IS sárkány paklikkal fog rohangálni mint a mérgezett egér, szóval a Dragonmaw Poacher tuti választás lesz a tech lapok terén. 4 mana 4/4, sárkánnyal az ellenfélnél pedig a 4 mana 8/8 már nagyon jó, ráadásul a Rush sok fejfájást okozhat majd. 

Dark Skies

Ha lesz valaha Control Warlock, a Dark Skies kiemelt helyet kap majd az arzenáljában. Nem egy Defile, de 3 manáért 10 lappal a kezünkben már egész nagy lényeket ki meg tudunk ölni vele, feltéve ha sokat könyörgünk az RNG isteneinek. 

Faceless Corruptor

A kiegészítő arc nélkülije 5 manáért tud 5/4-et, ráadásul mindezt a Rush képességgel fűszerezték meg a fejlesztők. A Battlecry sok lehetőséget rejt, főleg ha 1/1 lényeink borítják a pástot és szeretnénk egy kis erősítést, de akár egy handbuff pakliba is el tudom képzelni. 

Murozond, the Eternal

A Priest mostanában sokak szemét szúrja pusztán a létezése miatt, szóval a Blizzard úgy határozott, kell még egy indok, hogy utálhassuk Anduint. A 8 mana 8/8 jó, ráadásul sárkány is, viszont az igazán bivaly a Battlecry, ami minden olyan kártyát újrajátszik nekünk, amit az ellenfél kitett az előző körében. Kicsit talán sok volt a jóból a fejlesztőknél, mikor ezt a lapot csinálták. 

Nektek egyébként hogy tetszik az elmúlt nap Descent of Dragons felhozatala? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés