Az aznapi jó formájára is alapozna a La(n) Fiesta a vasárnap Dribble Hungary LAN-döntőn

Az aznapi jó formájára is alapozna a La(n) Fiesta a vasárnap Dribble Hungary LAN-döntőn

A rájátszásban magabiztosan teljesítő csapat ábrándozás helyett a földön maradna.

A La(n) Fiesta (Pyr0MarK., Norbee, Nodee) bár picit nehezebben, mint ahogy talán remélték, de végül a bronzérmet szerezte meg az alapszakaszban, az első fordulókban még Spectrával is a fedélzeten, a végjátékban azonban már az előbb említett hármas játszotta le a találkozókat. A rájátszásban nem voltak könyörületesek sem a Necrotic Multigaming, sem pedig a MostVeryPlayers ellen, így 3. csapatként biztosították részvételüket az offline döntőn. 

A szezon elején is ez volt a kitűzött cél, hogy az alapszakaszban a 3. helyen zártok, és a rájátszásban juttok ki, vagy más elképzelésetek volt?

NrB: "Törekedtünk a minél jobb helyezést elérni, kicsit talán nehezebb dolgunk volt, mert a többi csapathoz képest mi játszunk együtt a legkevesebbet. De én elégedett vagyok a 3. hellyel."

Pyr0MarK: "Személy szerintem már a szezon előtt a 3. helyet tippeltem meg a csapatnak, de voltak reményeink egy esetleges 2. helyre is; szerintem ez az első fordulóban meg is bukott azzal a nem számolt vereséggel! Szomorkodnunk nem kell, megvan a LAN!"

A MostVeryPlayers elég nehezen adta a bőrét a győztes ági döntőben, megfordult a fejetekben, hogy a vigaszági döntőben is pályára kell majd lépnetek?

NrB: "Megfordult a fejünkben, de 2-1-es hátránynál kicsit összeszedtem a fiúkat, hogy mire figyeljünk oda és meg is lett az eredménye."

Pyr0MarK: "Kicsit paráztunk, mikor csak 1 győzelemre volt az MVP attól, hogy leküldjenek minket a vesztes-ágra, ekkor összekaptuk magunkat, és egy nagy különbségű győzelemmel, valamint egy szorosabb, de stabil 3. győzelemmel meglett a meccs!"

Norbee és Nodee már megtapasztalták, milyen a LAN-döntő hangulata, de te Pyr0Mark azonban újoncként kvalifikáltad magát. Hogyan készülsz az első szereplésedre?

"Igen, nekem valóban ez lesz az első alkalmam, mondhatjuk, hogy még szűz vagyok a LAN-ok terén, de különösebb tervem, elképzelésem nincs rá, nagyon várom már! Remélem jól fog sikerülni."

Az első mérkőzésetek az alapszakaszban a 3-1 arányban győzedelmeskedő D1ABLO ellen lesz. Hogy érzitek, meglehet a revans?

NrB: "Úgy gondolom, hogy minden azon fog múlni, kinek milyen napja lesz. Bármi megtörténhet."
Pyr0MarK: "Koncentrációval és összeszedettséggel bármit el tudunk érni, de ez nem csak ránk igaz. Elbízni nem szabad magunkat, ezen felül nem tartom magunkat esélytelennek!"

Többször bizonyította már a csapat, hogy szép összjátékokra is képesek a pályán.

Melyik csapatot tartjátok a legnagyobb riválisnak a LAN-döntőn?

NrB: "Személy szerint az MTK-t tartom legnagyobb riválisnak, de mint mondtam, minden azon fog múlni, hogy aznap ki hogyan hozza a formáját."
Pyr0MarK: "Minden csapat ellen ugyan úgy figyelnünk kell, minden meccs ugyanolyan fontos, viszont ha a kérdés arra is vonatkozik, hogy kit tartok a LAN megnyerésének legnagyobb esélyesének, akkor az az MTK!"

Milyen eredménnyel lennétek elégedettek a döntőben?

NrB, Pyr0MarK: "Törekszünk minél jobb eredményt elérni, de már a 3. helyezéssel is elégedettek leszünk."

Ha egy dolgot kéne mondani, amin javítanotok vagy fejlődni kéne az eddigi szezon alapján, mi lenne az?

NrB: "A másik calljaira való reagálás és a magabiztosság."
Pyr0MarK: "Azonkívül amit Norbi mondott, még hozzátenném, hogy a helyzetkihasználásunkon is javítanunk kell! Sok meccsen tapasztalható, hogy kapkodás, esetleg óriási védések miatt nem tudunk gólt lőni 10, vagy akár több helyzetből sem!"

Ha nem sikerül a bajnokság megnyerése, terveztek-e indulni a januári selejtezőn a nemzetközi RocketMania kupára?

"Erre sajnos nem tudunk mit válaszolni, majd kiderül! "

Változott-e szerintetek a magyarországi esport, azon belül is a Rocket League helyzete az elmúlt időszakban?

NrB: "Sokat változott jó értelemben. Egyre erősebb csapatok jelentkeznek. És mivel a Rocket League egyre nézettebb e-sport, szponzorált csapatok is szerződtetnek ügyes playereket."
Pyr0MarK: "Hogyne változott volna, erre jó példa, hogy már 2 magyar csapatot is szerződtetett e-sport szervezet, amire büszkék lehetünk!"

Dribble Hungary 3v3 bajnokság 1. szezonjának LAN-döntője 2019. december 8.-án lesz, vasárnap 14:00-s kezdéssel Budapesten, az EastsideRed Stúdióban. A bajnokságon a következő négy csapat vesz részt: az MTK Budapest (CokeHUN, ProFessorvF, Richmond, Negsy), a D1ABLO (JusTZoly, MsH7, ZeNeDaR), a La(n) Fiesta (Norbee, Nodee, Pyr0Mark), és a Necrotic Multigaming (Bency, Galmatox, ŁCDF). A bajnokság vigaszágas kieséses rendszerben kerül lebonyolításra, a bajnokság végső győztese pedig kvalifikálja magát a nemzetközi Rocketmania Cup offline-döntőjére. A LAN-döntő mérkőzéseit a Dribble Hungary Twitch-csatornáján lehet majd követni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Csatlakozz az Esport1 közösséghez további tartalmakért: Esport1 közösség

Rocket League Hungary FB-csoport

Kövess Minket!