Vége a várakozásnak - Itt a Dota2 TI bajnok OG CS:GO csapata

Vége a várakozásnak - Itt a Dota2 TI bajnok OG CS:GO csapata

Igazai veteránokkal támad az OG első CS:GO felállása.

Gyakorlatilag már csak az nem tudott róla, aki nem akart, de végre bejelentették az OG CS:GO csapatának felállását. Hetek óta vártuk, hogy mikor leplezik le a felállást, most végre megismertük a játékosokat, sőt, a bemutatkozásukra is van egy erős tippünk.

Igazság szerint, hivatalosan azt sem mondták ki soha, hogy CS:Go csapatot építenek, ezt csak a Dániában bejegyzett cégből tudhattuk biztosan. A játékosok körül is voltak találgatások, a finn Jamppi megszerzése körül például voltak kisebb, nagyobb gondok, helyére mantuu érkezett az ALTERNATE aTTaX csapatából.

A Többi négy játékost viszont már korábban is 99%-os tippre tudtok megmondani, nem tévedtek azok a források, akik a valde, NBK, Aleksib, ISSAA négyes leigazolásának hírét adták. Összeállt tehát a Dota2-ben rekorder OG CS:GO csapata, ami egy picit megosztotta a közösséget. Van akinek tetszik a felállás és nagy eredményeket vár tőlük, míg más óvatosan közelít az OG felé, mondván, hogy picit strukturálatlannak tűnik az ötös és sok idő kell még, amíg ez a csapat úgy működik majd, hogy megállják a helyüket a legjobbak között.

Egyes források szerint nem is kell sokáig várunk a csapat első versenyére, az OG a december 12-én kezdődő cs_summit 5. felvonásán debütálhat majd.

Az OG teljes felállása tehát a következő:

  • Nathan 'NBK' Schmitt
  • Aleksi 'Aleksib' Virolainen
  • Valdemar 'valde' Bjørn
  • Issa 'ISSAA' Murad
  • Mateusz 'mantuu' Wilczewski

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!