Hamarosan újabb event érkezhet, Risky Reels pedig már el is kezdett átalakulni

Hamarosan újabb event érkezhet, Risky Reels pedig már el is kezdett átalakulni

Risky-ből szépen lassan kitakarítják az autókat, de ez vajon minek lehet az előjele?

Ezen a héten már bőven az év utolsó hónapjának napjait tapossuk. Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Battle Pass-t jócskán meghosszabbította az Epic, ami így egész télen át tart majd. Karácsonyi event nélkül viszont nem lenne igazi a játék, éppen ezért minden jel arra mutat, hogy valamilyen eseményt kapunk majd a közeljövőben, aminek a központja Risky Reels lesz.

Az adatbányászok jó pár érdekességet találtak a fájlok között, Forttory pedig videón is megmutatta hogyan alakul majd át Risky Reels. Ha hihetünk a látottaknak, akkor előbb az autókat szállítják el szépen szorban, majd a parkoló helye egy építkezési terület helyszíne lesz, így könnyen előfordulhat, hogy ismét ásnunk kell, mint ahogy azt már korábban is tettük. Sajnos időpontot nem találtak, hogy pontosan mikor jutunk el idáig, de az elmúlt napokban már láthattunk eltűnni néhány kocsit és a szállítókamion is megérkezett.

Mindemellett érdemes megemlíteni a 2019-es Game Awardsot is, ami december 13-án lesz és pár bejelentést még onnan is várhatunk. Könnyen előfordulhat, hogy magát az eseményt vagy egy különleges videót az autósmozi vásznán is kivetítenek majd.

Kíváncsian várjuk mivel rukkol elő az Epic és mivel ütik el a következő 3 hónapot az új Battle Pass érkezéséig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!