Igaznak bizonyultak a pletykák, hamarosan érkezik a Winter Royale Duo kupa

Igaznak bizonyultak a pletykák, hamarosan érkezik a Winter Royale Duo kupa

A télen ismét a duóké lesz a főszerep.

Körülbelül egy hónapja hallhattuk több forrásból is, hogy az Epic Games legújabb versenye ismét egy duó kupa lesz. Ez as pletyka igaznak is bizonyult, hisz bejelentették, hogy hamarosan kezdetét veszi a Fortnite Winter Royale kupa, ahova ezúttal a duókat várják majd.A tegnapi blogposztban annyit árult el nekünk az Epic, hogy az idei Winter Royale nagyobb lesz, mint eddig valaha, ugyanis nem csak régió specifikus, de platform specifikus is lesz a verseny, ami három napig tart majd. Mindegy egyes nap 5 millió dollárt osztanak szét a versenyszámok között, de a nyertesek így is komoly summát tehetnek majd el. A szabályok és az esemény további tudnivalói viszont csak később látnak napvilágot.

Mindemellett érdemes megemlíteni az FNCS döntőjét is, amit az Epic élőben közvetít majd és némi ajándékot is szerezhetünk, ha összekötjük Twitch csatornánkat a Fortnite fiókunkkal. Ezek az ajándékok ezúttal "csak" bannerek és sprayek lesznek, de talán így is megéri rászánni az időt, hisz ingyen vannak.

Néhány nagyobb játékos már be is jelentette, hogy kivel vág neki a Winter Royale-nak, mint például Mongraal, aki Benjyfishy-vel az oldalán küzd meg a napi 5 milliós összdíjazásért. Mellette már a Fortnite VB Solo nyertese, Bugha is bejelentette, hogy Stretch-csel próbálja meg megnyerni a versenyt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!