Lélegzetelállító ace-t lőtt AWP-vel woxic az Evil Geniuses ellen

Lélegzetelállító ace-t lőtt AWP-vel woxic az Evil Geniuses ellen

Újra a döntő felé halad a mouz, de ma az Astralist kell legyőzniük.

Az EPL tegnapi napjának összefoglalóját itt olvashatjátok, ahol többek között arról is írtunk, hogy a mousesports mekkora győzelmet aratott, az Evil Geniuses pedig mekkora pofonba szaladt bele. 16-0 az 16-0, ezen nem igazán tudnak szépíteni az amerikaiak, de még azon sem, amit Infernon kaptak.

Bár a pályát meg tudták nyerni, a mouz végig nyomás alatt tudta tartani őket, amiben nagy szerepe volt a HR-ből a mousesports-hoz igazoló woxicnak is. A török játékos pár héttel ezelőtt szerezte meg élete első MVP medálját, a CS:GO Asia Championship során, amit egyébként a mousesports nyert meg, olyan csapatok előtt, mint az MiBR, a G2 vagy az Evil Geniuses.

Remek formában játszik woxic az EPL döntőjében is, ahol bár nem lesz könnyű nyerniük az Astralis ellen, ha valakinek, akkor ennek a remek formában lévő mouznak meg van rá az esélye. Ha döntőbe jut a csapat, woxic pedig hasonlóan parádésan játszik majd, könnyen lehet, hogy az ESL Pro League 10. szezonjának MVP díja is hozzá vándorol majd.

Ha még nem tetted meg, akkor csapd nyakon a követés gombot Twitchen, ne maradj le az esporthucs adásairól, ahol jelenleg az EPL mérkőzéseit is közvetítjük.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!