Kevesen múlt a magyar győzelem - ilyen volt a V4 FSF Tekken 7 versenye!

Kevesen múlt a magyar győzelem - ilyen volt a V4 FSF Tekken 7 versenye!

Több mint 3 millió forintos összdíjazás, közel 100 játékos, 4 régió, és a verekedős játékok egyik királya, ilyen volt 2019-ben a V4 Future Sports Festival. A döntő pedig egy magyar és egy lengyel dicső összecsapását hozta.

Hazánk szervezésében másodszor rendezték meg további 3 ország bevonásával a V4 Future Sports Festivalt 2019-ben. A régió legnagyobb e-sport eseményén helyet kapott a Tekken 7 is, amit azt hiszem aligha kell bemutatnom. A virtuális verekedős játékok egyik legnépszerűbb darabja, amiben közel 100 játékos mérte össze szeptemberben a tudását. A magyar indulók pedig nagyszerűen helytálltak, a végén egészen a döntőig sikerült menetelnie a piros-fehér-zöldek legjobbjának, Richnek.

Szeptember 28-án szombaton 6 órán át püfölték egymást a virtuális harcosok, és mindezek után a legjobb 24 továbbjutott a második napra. A külföldiek közül mindössze 1 játékosnak nem sikerült kvalifikálnia magát a kettős kieséses rendszerbe. Egyébként a legerősebb csoportban kapott helyet az egyik legjobb lengyel Trimur, de feltűnt egy újonc magyar induló, valamint két veterán, Jesus és Donaku is. Utóbbinak hiába ment kiválóan, Trimur jobbnak bizonyult nála és kiharcolta a továbbjutást. Érdekesség még, hogy a szlovákok mindössze két regisztrált versenyzője szintén kvalifikálta magát a top 24-be. A kieséses szakaszban aztán felgyorsultak az események és bár volt pár esélyes játékos a végső győzelemre, viszont a V4 FSF első helyét meglepetésre Why kaparintotta meg. Akumája félelmetesnek és legyőzhetetlennek bizonyult, a fináléban hazánk fia Rich előbb Dragunovval, majd Annaval, végül pedig Geese-el próbálta megállítani őt, de nem tudott túljárni az eszén.

Aki lemaradt volna vagy kiváncsi a legjobb mérkőzésekre, netalán átélné újra a legkirályabb pillanatokat, az most egy gombnyomással megteheti azt:

A V4 Future Sports Festival 2019 Tekken 7 versenyének végeredménye:

Why a pénznyeremény mellett egy fantasztikus trófeát is átvehetett, ami valószínűleg azóta az otthonát dísziti:

Nektek mi volt a legszebb pillanatotok a V4 FSF-ről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!