Hirdetés

Ez a 10 leggyengébb Descent of Dragons lap a közösség szerint

Még Legendary kártya is került a nem túl dicsőséges listára.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Út a CS:GO Legendákhoz

CSGO - ESL One Köln - G2 vs. Heroic

Hirdetés

Afelől ne legyenek kétségeink, hogy a Descent of Dragons 140 új lapja alapjaiban forgathatja fel a Standard metát. A hőskártyák, sidequestek és a sima lények is hatalmas potenciállal bírnak. Legutóbb összegyűjtöttük azt a 10 lapot, amit a közösség véleménye alapján talán túl erősre is alkottak meg a Team 5 tervezői.

Ebben a cikkben fordul a kocka, ugyanis rátérünk arra a 10 lapra, amikről úgy gondolja a közösség, hogy nem sok vizet zavarnak majd. Természetesen az éles tesztek nélkül sosem lehet biztosra menni, elég csak a Prince Kelesethtel kapcsolatos fiaskóra gondolni. Keleseth a múlté, a jövő a sárkányoké, jöjjön a 10 leggyengébbre értékelt Descent of Dragons lap!

131.  Tasty Flyfish - 2,5/5

Murloc és Deathrattle, vagyis semmi keresnivalója nincs egy tempóra épülő Midrange Dragon pakliban. Arénában lehet benne potenciál, mivel annyira nem rosszak a statjai, a buff meg mindig jól jön.

132. Zul'drak Ritualist - 2,4/5

Ha a 4. körben szeretnénk megállítani az ellenfél Aggro pakliját, akkor sokkal inkább a Hecklebotért érdemes nyúlni, mint a Zul'drak Ritualistért. A 3 darab 1 manás lény túlságosan nagy ár a 3/9-es statokért.

133. Shu'ma - 2,3/5

Ha üres az asztalunk, akkor 7 manáért kapunk 7/13-nyi statot. Ez nem olyan rossz üzlet, Arénában prémium kártyának számíthat majd. Esetleg Standardban valami Highlander deck próbálkozhat majd vele, mivel ezekben nincs igazán sok lény egyszerre a boardon, így ki lehet használni Shu'ma képességét.

134. Dragonblight Cultist - 2,3/5

Az Invoke hasznos, a képesség nem az. Highlander Galakrond deckben, ami sok olcsó lénnyel játszik, talán beleillik, de a legalább két lény kell a boardra, hogy egyáltalán megérje elgondolkozni a kijátszásán.

135. Wyrmest Purifier - 2,3/5

A "random faktort" kimaxolta a Wyrmest Purifier, ezért semmi keresnivalója nincs a kompetitív metában. Néhány Trolden pillanatot biztosan köszönhetünk majd neki.

Az 5 leggyengébb lapot a következő oldalon találjátok!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés