A középmezőnyben zárta a Dreamhack LAN eseményét Sweet

A középmezőnyben zárta a Dreamhack LAN eseményét Sweet

Bő 6 órányi küzdelem után pont került az idei Dreamhack Winter Fortnite versenyére.

Ez a hétvége néhány hazai Fortnite játékosnak más volt, mint a többi. 4 magyar; Zackey, SabyG, Sweet és Vegeta kiutaztak Svédországba, hogy szerencsét próbáljanak a Dreamhack jönköpingi Fortnite versenyén. Az első fordulókban mindenki simán vette az akadályt, mind a négy játékosunk eljutott az elődöntőig.

Az elődöntőből aztán már csak a top 100 juthatott be a döntőbe, ez egy 66. hellyel Sweetnek sikerült is.

A döntőt a mai napon játszották le a legjobbak, olyan nevek voltak ott, mint benjyfishy, MrSavageM, vagy a Duo világbajnokok nyhrox és aqua. A közvetítés a WarLegendnet Twitch csatornán volt követhető, aki szeretné, itt visszanézheti az adást.

Nézd meg WarLegendnet UNOFFICIAL Dreamhack Winter 2019 Grand Finals Cast! Casted by Clay Stehling and AussieAntics !caster !leaderboard című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Sweetet azonban sajnos túl sokszor nem fogja látni, az observerek szinte egyszer sem mutatták, leginkább benjyfishy LeStream Skite, nyhrox, aqua és a többi közismert játékost közvetítették még akkor is, ha nem csináltak semmit.

Az iTHR színeiben játszó Sweet egyébként nagyon erősen kezdte a versenyt, az első meccs után 12. helyen állt, a negyedik után pedig a 10.-en. A verseny második fele aztán nem úgy alakult, ahogy eltervezte, a 10. meccs után 116 ponttal a 63. helyen végzett.

A top 3 egyébként elképesztően szoros volt, konkrétan az első és második hely az utolsó mérkőzésen dőlt el, amikor Andilex top 35 környékén meghalt, így Merijn kőkemény 2 pont előnnyel megszerezhette az első helyet.
A Dreamhack versenye egyébként más pontrendszerben zajlott, mint a hivatalos kupák, itt 2 pont 2 helyezést, vagy egy fél killt jelent.

Sweet a verseny után a következőképpen foglalta össze a döntőt:

"Az első két meccs nagyon jól ment, 96 pontot húztam be. A harmadikban nem volt shieldem végig, a 50/50 zone a lehető legmesszebb volt, bele is haltam, itt szereztem 15 pontot. A 4. 5. és 6. game-ben offspawn meghaltam, nem egyszerű úgy játszani, hogy a 3 házra 3-an megyünk, elég 50-50 a szitu. A 7. game-ben kimenekültem a házakból, megint shield nélkül, velem egyszerre aqua Steamy-ből jött ki, és lelézerezett, majd lepusholt mert tudta, hogy nincs shieldem. Az utolsó játékban megöltem egyet az elején, volt 4 flopperem 3 nagy shieldem, a 2. zone-ban elsnipeoltak, és rám pusholt a gyerek, akit meg is öltek mások, ezzel elgriefelve a saját és az én játékomat is. Összességében elég jó volt, nagyon sokat tanultam a versenyből, és élmény volt azokkal a profikkal találkozni akikkel amúgy is jóba vagyok, mint zexrow és kejser például."

Végül pedig álljon itt az összes magyar helyezés a Dreamhacken Fortnite versenyén:

Az első kvalifikáció magyar eredményei:

  • SabyG: 162.
  • Sweet: 66.
  • Zackey: 178.

A harmadik kvalifikáció magyar eredménye:

  • Vegeta: 64.

Elődöntő magyar eredményei:

  • Zackey: 262. hely
  • Sweet: 51. hely (Továbbjutó)
  • SabyG: 217. hely
  • Vegeta: 325. hely

A döntő magyar eredménye:

  • Sweet: 63. hely hely - 750 dollár nyeremény

Gratulálunk mindegyik játékosnak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!