Visszatért a Renegades, nem is akármilyen felállással

Visszatért a Renegades, nem is akármilyen felállással

A Renegades nem tűnik el teljesen, csak új formát önt egy teljesen új felállással.

Nem távolodnak el gyökereiktől, hisz szintén egy Ausztráliai csapatot szerződtetnek maguk mellé, miután előző csapatuk a 100Thieves-hez igazolt. A négy éves közös útjuk alatt a szervezettel, amellett hogy kitörtek az Ausztráliai csapatok közül rengeteg szép eredménnyel büszkélkedhetnek, 5 Majort megjárva, melyek közül IEM Katowicén és a Starladder Majoron sikeresen vették az akadályokat és a rájátszásig meneteltek.

A Grayhound mint szervezet, csak 2017 augusztus után csatlakozott a Counter-Strike csapatok közé miután leszerződtették a teljes ex-Immunity felállást majd 3 hónappal később kialakítottak egy teljes szervezetet. Később rengeteg változtatás után de egy erős középmezőnyt képviseltek nemzetközi szinten 2018-ban, majd egy évvel később megjelentek mind a kettő 2019ben rendezett Majoron mellyel sikerült bejutniuk a világ ranglista legjobb 20 csapata közé.

A bejelentő videóban a még Grayhound mezben lévő srácokat látjuk egy asztalnál ahol Liam ‘’malta’’ Schembri a Renegades tulajdonosával folytatott telefonbeszélgetése közben kisebb jeleket ad mely jelzi valami új dolog bekövetkezését. A beszélgetés után pár másodperccel lehull a lepel a titkos beszélgetésről, és az Ausztrál srácok már Renegades mezben tündökölnek. A videó véget megsózták egy kis fragvideóval, hisz enélkül nem is lehetne bemutatni egy újonnan szerződtetett Counter-Strike csapatot.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!