Descent of Dragons pakliajánló: Pirate Warrior - Megváltás

Descent of Dragons pakliajánló: Pirate Warrior - Megváltás

A Pakli, a Mítosz, a Legenda visszatért és senkinek sem kegyelmez a Hearthstone ladderjén. 

Tegnap este végre valahára befutott a Hearthstone legújabb kiegészítőjének számító Descent of Dragons és a játékosbázis már gyakorlatban is kipróbálhatja, mit tudnak Dragonblight mágikus és vérengző teremtményei. Első körben a legtöbben az új hőskártyák, a Galakrondok köré kezdtek el listákat kreálni, ha kíváncsiak vagytok a legjobban teljesítő deckekre, az alábbi cikket ajánljuk figyelmetekbe. 

A temérdek újdonságtól függetlenül nem mehetünk el azon tény mellett sem, hogy egy régi klasszikus archetípus is visszatérni látszik a Pirate Warrior személyében, a játékosbázis legnagyobb örömére, vagy bánatára. A pakli rögtön két verzióval is megjelent, nézzük is, mitől kaphatunk majd agyérgörcsöt az elkövetkezendő pár hétben!

Kripp's Pirate Warrior

Kód: AAECAQcEsALIA68E3q0DDagF1AXuBucHnfACz4kDn6ED9agD3K0D3a0D6LAD6bADgrEDAA==

Kripp listája az egyszerűség elvén alapszik és mindent alárendel azon cél érdekében, hogy minél hamarabb leolvasszuk az ellenfél arcát és már akár az ötödik körben spammelhessük a szállóigévé vált "Heh, Greetings" emote-ot győzelmünk miatt. A pakli gerincét olyan régi jó ismerősök alkotják, mint a Southsea Deckhand és Captain, a Bloodsail Raider, a Dread Corsair, vagy az Arcanite Reaper és Leeroy Jenkins. Mindemellett az összeállítás olyan új lapokkal is operál, mint a random kalózt generáló Sky Raider, vagy a  Pirate húzást biztosító legendás Ancharrr. Utóbbival egyébként nem nagyon fogyhat ki a kezünk, amivel az ellenfelet folyamatosan nyomás alatt tarthatjuk, ráadásul a Hoard Pillager segítségével újra felvehetjük a fegyvert, ha a korai körökben elhasználtuk. 

Thijs' Galakrond Pirate Warrior 

Kód: AAECAQcGyAOvBN6tA9KvA+iwA8XAAwywAo4F7gbnB53wAtqtA9ytA92tA/6uA6qvA+mwA4KxAwA=

A Pirate Warrior második verzióját Thijs alkotta meg, a jóból azonban sok volt a játékosnál, mivel úgy döntött, belerakja a Galakrond mechanikát is a pakliba. Emiatt igaz kevesebb kalózunk van, a támadóerőt azonban pótolja az Invoke hősünknek. Ha mindezt a fegyverekkel kombináljuk, igencsak fájdalmas perceket tudunk okozni ellenfelünk arcának, mialatt mi védve vagyunk mondjuk a Shield of Galakrond tauntja mögött. Tapasztalataim szerint ez a deck némileg technikásabb az előzőnél, - ha beszélhetünk technikáról Pirate Warrior esetében - ugyanis jól kell sakkoznunk az Invoke használatával, továbbá az sem mindegy, mikor rakjuk ki Galakrondot, illetve a legendás sárkány milyen lényre rakja rá a buffját. Ha ügyesek vagyunk, a hetedik körre már lefeleztük ellenfelünk életét, jöhet Galakrond, az RNG maxra járatása pedig egy Leeroy, vagy mondjuk a Faceless Corruptor behúzását jelenti. Ha kíváncsiak vagytok rá, mit tud a pakli akció közben, nézzétek végig Thijs alábbi videóját!
Szerintetek egyébként csak pillanatnyi visszatérésről van szó, vagy a Pirate Warrior hosszú távon is működőképes lehet? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!