Galakrond paklik a Descent of Dragons kiegészítő első napjára

Galakrond paklik a Descent of Dragons kiegészítő első napjára

Az új kiegészítő tegnap este elstartolt, az első pakli koncepciók pedig már hódítanak ladderen.

A verzióváltás után a Descent of Dragons kiegészítő is élesedett végre valahára, és a Hearthstone közössége máris gőzerővel dolgozik a legjobb pakli koncepciók megalkotásában. Ha nem vagytok kísérletező kedvetekben, vagy csak szeretnétek megismerni a legműködőképesebb deckeket, akkor fussátok át rövid áttekintőnket.

Talán mondanunk sem kell, de a meta még olyanannyira képlékeny, hogy a ma top paklijai holnap lehet már versenyben sem lesznek a top helyekért, továbbá cikkünkben elsősorban a Galakrondokat tartalmazó összeállításokra koncentrálunk, hiszen a Legendary Class Hero kártyákat minden játékos ingyen megkapja bejelentkezéskor.

Zalae's #1 Legend Quest Shaman

Kód: AAECAaoIBJwC7/cC4agD08ADDd4FtJEDtJcDxpkDu6UDz6UD1KUDt60Dua0Dqq8D0K8D+bADgrEDAA==

Rögtön egy erős felütéssel indítanánk, hiszen Zalae máris kiütötte Legend egyet ezzel a paklival, ami egyrészt meglehetősen olcsó, másrészt a Shaman uralkodása alatt a legtöbb szükséges lapot megszerezhettétek hozzá, és igazán költséges elemnek csupán a két Epic besorolású Dragon's Pack számít, amik együtt összesen 800 dustot kóstálnak.

Thijs's Pirate Warrior

Kód: AAECAQcGyAOvBN6tA9KvA+iwA8XAAwywAo4F7gbnB53wAtqtA9ytA92tA/6uA6qvA+mwA4KxAwA=

Egy régi kedvenc is feltámadt a kiegészítővel, ami egyrészről Thijs Galakrond típusú változatával, illetve egy jóval nyersebb és agresszívabb kalóz központú megoldással borzolja a kedélyeket. Gyors, olcsó és szórakozató pakli, illetve túl sok új lapot ehhez sem kell legyártani.

Kód: AAECAQcEyAOvBN6tA4KxAw0csAL/A9QF7gbnB53wAp+hA/WoA9ytA92tA+iwA+mwAwA=

Risai's Galakrond Priest

Kód: AAECAa0GBq8En6kDha0DjrED47QDyMADDPsB8gyh/gKXhwOClAO2pQPXrAPZrAParAPyrAP+rgPNrwMA

A profi kártyás Legend 24-ig menetelt a Galakrond Priesttel 10-2-es győzelmi szériával, ami meglehetősen jónak mondható. Ez esetben is csak ismételni tudjuk a bevezetőben leírtakat, tehát vegyétek figyelembe, hogy a meta jelenleg még bármerre elmozdulhat, így ha sok lap hiányzik ehhez a paklihoz, akkor jobb, ha az előző kettőből választotok kezdő decket a Descent of Dragons kiegészítő első napjaira.

DeadDraw's #1 Legend Galakrond Rogue

Kód: AAECAaIHBrMBsgKggAOSlwPjtAPLwAMMtAHtAs0DtPYC3voCj5cD9acDua4Du64Dv64Dzq8DgrEDAA==

Újabb Legend 1-es pakli, ezúttal DeadDraw jóvoltából. Egy kissé költséges, ugyanakkor erős Midrange pakli, aminél szerencsére megint csak nem kell lehetetlen kiadásokra adni a fejünket, hiszen a Rogue alap Legendary készletén kívül Kronx Dragonhoof kap helyet egyedül az 1600-asok táborában.

A leghatékonyabb Galakrond paklikon túl természetesen még számos pakli száll ringbe, de azokkal egy külön cikkünkben foglalkozunk részletesebben.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!