Hivatalosan is bejelentették, meyern az MiBR új játékosa!

Hivatalosan is bejelentették, meyern az MiBR új játékosa!

Újra felbomlott a teljesen brazil felállás.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy újra játékoscsere előtt áll az MiBR, igaz akkor ezt még csak csapathoz közeli források állították. Most viszont megérkezett a brazil csapat hivatalos bejelentése.

Lucas 'LUCAS1' Teles volt a csapat legfrissebb tagja, ám ő nem kapott szeptember közepén fix szerződést, csupán csereként érkezett a Luminosity csapatától. Végül nem vállt be, FalleN-ék elengedték a kezét, de egyúttal már meg is találták az utódját.

A dél-amerikai CS:GO egyik legtehetségesebb fiatalját, a mindössze 17 éves Ignacio 'meyern' Meyer-t igazolták le, ahogy arról a korábbi pletykák is szóltak. Meyernre a Sharks csapatában figyeltek fel, de már előtte, az Isurus-t erősítve is megtudta mutatni tehetségét a fiatal argentin. 

Nem lesz könnyű dolga az MiBR-ban az biztos, hiszen a csapat már hosszú hónapok óta szenved, keresi a biztos felállását és a játékosok teljesítménye sem olyan stabil, mint ahogy azt elvárnánk TACO-éktól. A nyári Major óta a V4 Future Sports Festivalon és a CS:GO Asia Cahmpionshipen elért 3-4. helyük a legjobb eredményük, sem az ECS-n, sem az EPL-n nem tudtak kiemelkedőt nyújtani.
Meyern a ma kezdődő cs_summit ötödik felvonásán mutatkozik majd be, ami talán a lehető legszerencsésebb verseny a fiatal számára. Első komoly versenyét játssza majd MiBR színekben, olyan csapatokkal szemben, mint a mousesports vagy a G2, ugyanakkor a cs_summit még mindig sokkal inkább egy baráti LAN, mintsem egy vérre menő küzdelem.

Az MiBR teljes felállása tehát a következő:

  • Gabriel 'FalleN' Toledo
  • Fernando 'fer' Alvarenga
  • Epitácio 'TACO' de Melo
  • Vito 'kNgV-' Giuseppe
  • Ignacio 'meyern' Meyer
  • Wilton 'zews' Prado (edző)

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!