Baby Yoda mellett, a CS:GO is feltűnik ma a Disney+ kínálatában!

Baby Yoda mellett, a CS:GO is feltűnik ma a Disney+ kínálatában!

A The Mandalorian mellett a The World According to Jeff Goldblum új epizódját is érdemes lesz figyelni.

Emlékeztek még amikor fél évvel ezelőtt arról számoltunk be nektek, hogy a Jurassic Park Dr. Ian Malcolm-ja, vagy a Thor: Ragnarök Nagymestere a DreamHack Masters dallasi versenyén járt? Akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy Jeff Goldblum egy saját TV műsort forgat, aminek egy része az e-sporttal foglalkozik majd.

A The World According to Jeff Goldblum a Disney+ kínálatában érhető el, ami bár hivatalosan csak 2020-ban érkezik majd meg Magyarországra, ettől függetlenül vannak módszerek amikkel már itthonról is nézhetjük a platform műsorait, elvégre Baby Yoda Magyarországon is hódít.

A színész minden epizódban egy adott témát jár körül, kellő alapossággal és az ő sajátos stílusával. Meglepően jól fogadta a sajtó és a közönség is az eddigi részeket, ahol többek között megismerkedhettünk a tetoválás történelmével és a tetoválók mai világával is, ma pedig az e-sport és a CS:GO kerül terítékre.

Ma esti epizód a "Gaming" címet viseli, a pár perces előzetesből pedig tudhatjuk, hogy a már említett DH verseny, az e-sport és a CS:GO kerül a főszerepbe. Aki csak teheti nézze majd meg a műsort, biztos vagyok benne, hogy rengeteg érdekességet tartogat majd az epizód még nekünk is, akiknek már a mindennapjaiba is beférkőzött az e-sport.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!