Hirdetés

Ilyen beállításokkal játszik az EPL győztes mousesports MVP játékosa, ropz

Íme az ESL Pro League MVP díjas ropz beállításai.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Út a CS:GO Legendákhoz

CSGO - ESL One Köln - G2 vs. Heroic

Hirdetés

Őrületesen játszott a mousesports a CS:GO Asia Championship alatt is, de igazán csak az EPL döntőjében jutottak el az eddigi legjobb formájukhoz. Olyan csapatokat megelőzve jutottak be a döntőbe, mint a Liquid vagy a Na'Vi, az utolsó meccsen pedig a fnatic sem jelentett számukra akadályt.

Az egész csapat remekül játszott, de chrisJ és ropz voltak azok, akik már a döntő előtt is esélyesek volt az MVP címre. Végül a fnatic elleni mérkőzés ropz oldalára billentette a mérleget, ő kapta meg az ESL Pro League 10. szezonjának MVP díját. Ennek apropóján a rivalry.com munkatársa volt olyan rendes és utána járt az észt játékos beállításainak, hogy azokból válogatva, akár a mi hasznunkra is legyenek játék közben.
Elsőként talán az egér és monitor beállítások jutnak mindenki eszébe, itt egyébként roppant érdekes ropz, hiszen egér terén a klasszikus beállításokkal játszik (400 DPI és 1.77-es ingame érzékenység), monitor terén, viszont egy 240 Hz-es darabot használ, sokkal ellentétben 16:9-es képaránnyal és, ami talán még inkább furcsa, hogy fullHD felbontással.

Célkereszt tekintetében semmi extra, a szokásos zöld, apró és vékony vonalakból álló célkeresztet használja, amit a lenti parancsokkal ti is kipróbálhattok.

cl_crosshairalpha 255; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshairdot 0; cl_crosshairgap -3; cl_crosshairsize 2; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 0; cl_crosshair_drawoutline 0;

Az általa használ viewmodell sem rejt magában nagyon kiemelkedő dolgokat. Ezt a beállítást szintén ki tudjátok próbálni, ha bemásoljátok a parancsokat a saját konfig fájlotokba vagy egyszerűen csak a konzolba.

viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1.5; viewmodel_presetpos 3; cl_viewmodel_shift_left_amt 0.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0.25; viewmodel_recoil 0; cl_righthand 1;
cl_bob_lower_amt 21; cl_bobamt_lat 0.4; cl_bobamt_vert 0.25; cl_bobcycle 0.98;

Pontosan tudjuk azt is, hogy ha nagyon nem adja a játék, akkor egy gyors DPI változtatás, egy egércsere vagy egy tejesen más cfg csodákra lehet képes. Pont a napokban volt egy ismerősöm, aki már-már billentyűzetet tört, aztán kennyS beállításait használva, mintha teljesen kicserélték volna a játékban. Persze nem a cfg fájlok teszik a csodát, de ha más nem, hát olyan pozitív pszichológiai hatással van ránk, amitől nyugodtabban, pontosabban megy a játék. Egy sorral lentebb megtaláljátok ropz teljes konfig beállítását.

bind "c" "+jump ; -attack;"; r_drawtracers_firstperson 0; volume 0.01; zoom_sensitivity_ratio_mouse 1; bind mwheelup "+duck"; bind mwheeldown; "+jump"; fps_max 300 ;viewmodel_presetpos 3; m_customaccel 0; snd_mixahead "0.05"; snd_musicvolume "0"; snd_headphone_pan_exponent "2; snd_headphone_pan_radial_weight "2; snd_pitchquality "1"; dsp_enhance_stereo "0"; m_mousespeed 0; cl_cmdrate "128"; cl_updaterate "128"; rate "786432"; snd_musicvolume 0.25; bind p "exec autoexec"; snd_front_headphone_position "90.0"; bind ' toggleconsole; net_graph 1; hud_showtargetid 0; r_dynamic 0; cl_forcepreload 1; bind mouse5 +voicerecord; cl_teamid_overhead_always 1; cl_radar_scale 0.5; bind f "+lookatweapon; r_cleardecals"; safezonex 0.90; echo ained

Itt már azért vannak érdekesebb dolgok, mint például az egérgörgőre bindelt guggolás és ugrás. Ha kipróbáljátok ezeket a beállításokat, ne felejtsétek el a kommentek között megírni, hogy nektek tetszett-e, sikerült-e csak kicsit is olyan jól játszani, mint ropz az EPL 10 felvonása alatt.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés