Ilyen beállításokkal játszik az EPL győztes mousesports MVP játékosa, ropz

Íme az ESL Pro League MVP díjas ropz beállításai.

Őrületesen játszott a mousesports a CS:GO Asia Championship alatt is, de igazán csak az EPL döntőjében jutottak el az eddigi legjobb formájukhoz. Olyan csapatokat megelőzve jutottak be a döntőbe, mint a Liquid vagy a Na'Vi, az utolsó meccsen pedig a fnatic sem jelentett számukra akadályt.

Az egész csapat remekül játszott, de chrisJ és ropz voltak azok, akik már a döntő előtt is esélyesek volt az MVP címre. Végül a fnatic elleni mérkőzés ropz oldalára billentette a mérleget, ő kapta meg az ESL Pro League 10. szezonjának MVP díját. Ennek apropóján a rivalry.com munkatársa volt olyan rendes és utána járt az észt játékos beállításainak, hogy azokból válogatva, akár a mi hasznunkra is legyenek játék közben.
Elsőként talán az egér és monitor beállítások jutnak mindenki eszébe, itt egyébként roppant érdekes ropz, hiszen egér terén a klasszikus beállításokkal játszik (400 DPI és 1.77-es ingame érzékenység), monitor terén, viszont egy 240 Hz-es darabot használ, sokkal ellentétben 16:9-es képaránnyal és, ami talán még inkább furcsa, hogy fullHD felbontással.

Célkereszt tekintetében semmi extra, a szokásos zöld, apró és vékony vonalakból álló célkeresztet használja, amit a lenti parancsokkal ti is kipróbálhattok.

cl_crosshairalpha 255; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshairdot 0; cl_crosshairgap -3; cl_crosshairsize 2; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 0; cl_crosshair_drawoutline 0;

Az általa használ viewmodell sem rejt magában nagyon kiemelkedő dolgokat. Ezt a beállítást szintén ki tudjátok próbálni, ha bemásoljátok a parancsokat a saját konfig fájlotokba vagy egyszerűen csak a konzolba.

viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1.5; viewmodel_presetpos 3; cl_viewmodel_shift_left_amt 0.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0.25; viewmodel_recoil 0; cl_righthand 1;
cl_bob_lower_amt 21; cl_bobamt_lat 0.4; cl_bobamt_vert 0.25; cl_bobcycle 0.98;

Pontosan tudjuk azt is, hogy ha nagyon nem adja a játék, akkor egy gyors DPI változtatás, egy egércsere vagy egy tejesen más cfg csodákra lehet képes. Pont a napokban volt egy ismerősöm, aki már-már billentyűzetet tört, aztán kennyS beállításait használva, mintha teljesen kicserélték volna a játékban. Persze nem a cfg fájlok teszik a csodát, de ha más nem, hát olyan pozitív pszichológiai hatással van ránk, amitől nyugodtabban, pontosabban megy a játék. Egy sorral lentebb megtaláljátok ropz teljes konfig beállítását.

bind "c" "+jump ; -attack;"; r_drawtracers_firstperson 0; volume 0.01; zoom_sensitivity_ratio_mouse 1; bind mwheelup "+duck"; bind mwheeldown; "+jump"; fps_max 300 ;viewmodel_presetpos 3; m_customaccel 0; snd_mixahead "0.05"; snd_musicvolume "0"; snd_headphone_pan_exponent "2; snd_headphone_pan_radial_weight "2; snd_pitchquality "1"; dsp_enhance_stereo "0"; m_mousespeed 0; cl_cmdrate "128"; cl_updaterate "128"; rate "786432"; snd_musicvolume 0.25; bind p "exec autoexec"; snd_front_headphone_position "90.0"; bind ' toggleconsole; net_graph 1; hud_showtargetid 0; r_dynamic 0; cl_forcepreload 1; bind mouse5 +voicerecord; cl_teamid_overhead_always 1; cl_radar_scale 0.5; bind f "+lookatweapon; r_cleardecals"; safezonex 0.90; echo ained

Itt már azért vannak érdekesebb dolgok, mint például az egérgörgőre bindelt guggolás és ugrás. Ha kipróbáljátok ezeket a beállításokat, ne felejtsétek el a kommentek között megírni, hogy nektek tetszett-e, sikerült-e csak kicsit is olyan jól játszani, mint ropz az EPL 10 felvonása alatt.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!