Tie Fighter Gliderrel robbant be a Fortnite Item Shopba Rey és Finn

Tie Fighter Gliderrel robbant be a Fortnite Item Shopba Rey és Finn

Illetve érkezett melléjük egy Sith Trooper Outfit is.

Aki egy kicsit is követi a Fortnite történéseit, az már tudhatja, hogy jelenleg totális Star Wars lázban ég az egész játék, korábban már kaptunk egy Birodalmi rohamosztagos Outfitet, illetve az Epic bejelentette a holnap megrendezésre kerülő Star Wars eseményt, ami során egy exkluzív jelenetet tekinthetünk majd meg a Skywalker korából.

Az Item Shop legfrissebb váltásánál az Epic Games ledobta az atomot, és bekerült a boltba megvásárolható karakterként a Csillagok háborúja VII: Az ébredő erő című részből Finn és Rey.

Ám nem ők az egyetlenek, egy Tie Fighter Glider és két közelharci fegyver is bekerült még csákányként. Íme a bolt tartalma:







Természetesen a karakterekhez tartoznak táskák is, valamint egy barátunknak ingyen elküldhetjük ajándékba az Első Rend és/vagy az Ellenállók bannerét. A szettek 48 órán keresztül lesznek elérhetőek a boltban, tehát nem árt sietni, ha valaki szándékozik beruházni rájuk.

Zseniális húzás az Epic Games-től, valószínűleg két éve ugyanekkor még senki sem gondolta volna, hogy ilyen magasságokba ér fel a játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!