Ezzel a Rogue deckkel játszik a Hearthstone vezető fejlesztője

Ezzel a Rogue deckkel játszik a Hearthstone vezető fejlesztője

Persze mindannyian tudjuk, hogy titokban ő is Galakrond Shamannal farmolja a győzelmeket... 

Dean Ayalát, azaz Iksart valószínű senkinek nem kell bemutatni. Az ő arca tűnik fel a Hearthside Chat videókban, a kiegészítők bejelentőiben, emellett Twitteren és Redditen rengeteg közösséget nyugtalanító kérdést válaszol meg, ha az ideje engedi. Sokan nem tudják azonban, hogy Iksar nemcsak tervezi a lapokat, hanem meg is pörgeti őket, nem véletlen, hogy már ki is ütötte e Legend rankot december második hetében. Mutatjuk azt a Galakrond Rogue-ot, amivel sikerült neki összehozni azt, amiről sokan csak álmodoznak!

Iksar's Legend Galakrond Rogue

Deck kód: AAECAaIHBrICrwSSlwPBrgPjtAPLwAMMtAHtApcGiAePlwO2rgO5rgO/rgP+rgOqrwPOrwOCsQMA

A Galakrondok közül talán csak a Warlock változat nem találta még egyelőre a helyét, négy társa kifejezetten biztató számokat produkál a Standard Ranked metában. Mindenki tudja, hogy a Galakrond Shaman teljesítményét egyetlen pakli sem képes megközelíteni, de ez nem jelenti azt, hogy más Classokkal ne lehetne érvényesülni. A fenti Galakrond Rogue egyszerre képes Aggro pakliként viselkedni, miközben rengeteg értéket, azaz Lackeyt termel az Invoke lapoknak köszönhetően. 

Ha összeállnak a csillagok, akkor a 4-5. kör környékén simán össze lehet hozni 10/10-es Questing Adventurert, miközben záporoznak a Coinok, az Umbral Skulkernek köszönhetően. Hatalmas kombókat lehet prezentálni, azonban ennek megkérik az árát. Rengeteg új lap szerepel a listában, így nem lehet jó szívvel ajánlani a decket azoknak, akik alig nyitottak pár tucat DoD pakkot és dustból sem raktároztak el többezernyit. Az biztos, hogy a Galakrond deckek közül talán a Rogue képes még stabilan jó számokat felmutatni a Shaman mellett, így az érkező Shaman nerfek után érdemes lesz figyelni, hogyan is alakul ennek a decknek a sorsa. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!