CS:GO UPDATE - Viszlát kaméleonok és vizuális bugok!

CS:GO UPDATE - Viszlát kaméleonok és vizuális bugok!

SG nerfre egyelőre ne számítsunk, de sok fontos vizuális bugot azért javítottak!

Egyelőre az SG gyengítésére még ne számítsunk, de a tegnapi nappal egy "hatalmas", közel 16.5KB-os CS:GO frissítés jött ki, ami bár sok apróságot tartalmaz, ezek mégis fontosak a játékosok mindennapjaiban. 

Ügynökök

Az novemberben érkezett Operation némiképp felbolygatta a játékot azzal, hogy az új ügynökök láthatósága finoman szólva is csekély volt. Sokak bosszankodtak amiatt, mert nehezen észrevehetőek a karakterek, s most ezen próbál segíteni a Valve. 3rd Commando Company, Two Times McCoy, és Seal Team 6 Soldier kontrasztja nagyobb lett fej és váll tájékon. Remélhetőleg így már könnyebb lesz oda rakni nekik a fejest.

Pályák

Overpassről eltávolítottak jó pár fűcsomót, amire azért volt szükség, mert a zöldebb árnyalatú ügynökökkel előszeretettel játszottak kaméleont a vicceskedők.

Mirage-on pedig búcsút inthetünk annak, hogy "A" lerakó dobozok mögül pixeleken keresztül lőjük le gyanútlan áldozatainkat.

Egyebek

Szintén fixálták a láthatóságát azoknak a kinézeteknek, amiket a ládáinkba pakoltunk, ugyanis ezeket néha ismeretlen tárgyként jelölte meg a játék. Illetve, amikor előhoztuk a térképet és unalmunkba elkezdtünk rá firkálni, akkor egy idő után az egész szétcrashelt. Na, ennek mostantól vége! Akármennyit firkálhattok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!