A Millenium Falcon leszállt a Fortnite pályáján - Fortnite x Star Wars event

Magát J.J. Abramset is megszemélyesítették Fortnite karakterként.

Megtörtént a Fortnite x Star Wars esemény, de ahogy arra számítani lehetett, nem ment zökkenőmentesen a dolog. Lényegében, aki fél 8 magasságában próbált már meg belépni, annak esélytelen volt, a rendszer elképesztő terhelést kapott, és folyamatosan dobálta ki az embereket, már a bent lévők is volt, hogy kicrasheltek.

Végül nem sokkal 8 után bemondták, hogy még egy 10 percet várnak, hogy a játékosok csatlakozhassanak a játékhoz, bár ez továbbra is esélytelen volt. De nézzük is meg, hogy mi történt:

A hatalmas platform Risky közepén egy leszállóegység volt, a pályán feltűnt a Millenium Falcon és néhány ellenséges hajó, közben fent nagy magasságban néhány csillagromboló is megérkezett. Miután a Millenium Falcon lerázta a vadászokat, leszállt a játékosokhoz a platformra, és egy ládát magukkal hozva kiszálltak az est házigazdái. Jeff Kinney, illetve egy Stormtrooper, picivel később azonban maga J.J. Abrams is megjelent a róla megformált Fortnite karakter bőrében. Abrams is köszöntötte a játékosokat, és még egy kis dumaparty után jöhetett a lényeg, a játékosok a hátrébb lévő lapokra állva megszavazhatták, hogy melyik jelenetet mutassák be.

A Jedi Mind Trick nyert, és tényleg egy hatalmas képernyőként a jelenet nézhetővé vált. Ezt nem részleteznénk, mindenki megnézi majd, ha szeretné, mindenesetre a vetítés végével újabb beszéd, és újabb szavazás következett, a játékosok a kedvenc fénykard színükre voksolhattak.

Hirtelen a házigazdákra újfent rátámadt egy raj ellenséges hajó, olyan sietve távoztak emiatt, hogy a láda az emelvényen maradt. Ebből a ládából a játékosok kiemelhették azt a lézerkardot, amit választottak, majd rögtön ezután véget is értek a mérkőzések.

Az event hagyatéka pedig, hogy Star Wars-os fegyverek kerültek be a játékba, a Storm Trooperek sugárvetője, valamint a játékos által választott színű fénykard. Aki szeretné átélni a Star Wars feelinget, az most lépjen még be játszani. 

Ha esetleg lemaradtál az eventről, az alábbi videóban visszanézhető:

Nektek hogy tetszett az event? Be tudtatok lépni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!