Minden, amit tudni érdemes a mai Fortnite x Star Wars eseményről

Minden, amit tudni érdemes a mai Fortnite x Star Wars eseményről

Néhány óra és egy különleges élményben lesz része a játékosoknak.

Az elmúlt két hétben a Fortnite totális Star Wars lázban ég, az érkező Star Wars: Skywalker kora című film kapcsán a fiatalságot ilyen mértékben elérő játék rengeteg Star Wars tartalommal bővült. Skinek, csákányok és még egy glider is elérhető az Item Shopban e kapcsán, ma este pedig egy Star Wars event is debütál a játékban.

Az exkluzív eseményig már csak néhány óra van hátra, nézzük is meg a legfontosabb tudnivalókat.

  • Az event magyar idő szerint 20:00-kor kezdődik
  • A helyszín Risky Reels, Frenzy Farmtól nyugatra

  • Minden bizonnyal most is kap egy saját játékmódot az esemény, így senki nem fog azért lemaradni róla, mert megölik
  • 19:30-tól már lehet csatlakozni a bulihoz

Ajándék glider a résztvevőknek

A péntek hajnalban megrendezésre kerülő Game Awards-ra az Epic Games a saját szavaival élve egy különleges bejelentéssel készült, az egész közösség rápörgött arra, hogy tényleg valami remek dolgot fednek fel, elvégre 2017-ben az első LTM-ről, az 50v50-ről rántotta le itt a leplet az Epic, 2018-ban pedig a Blockról. Ám, akik nagy dologra számítottak azoknak csalódnia kellett, ugyanis a bejelentés nem volt más, minthogy ajándék Tie Whisper Glidert kapnak az eseményen résztvevő játékosok.

Az ígéretek szerint egy új jelenetet tekinthetünk majd meg a Skywalker korából, ám kizárt dolog, hogy az Epic Games ne készülne még egyéb meglepetéssel is. Az adatbányászok számos részletet találtak az eseménnyel kapcsolatban, ám ezek szinte mind konkrétumok nélküli infómorzsák, rengeteg fájl még mindig titkosítva van.

A nagyobb adatbányászok egyébként egy ideje már nem spoilerezik el az események részleteit, mi is csatlakozunk ehhez a mozgalomhoz.

A legfontosabb infók tehát még egyszer:

  • 20:00
  • Risky Reels
  • 19:30-kor már "nyílnak a kapuk"
  • Érdemes már legkésőbb 19:00 magasságában bejelentkezni a játékba, és 10-15 perccel az esemény kezdete előtt elindítani a meccskeresést, hogy nehogy error legyen a vége a túlterhelt szerverek miatt

Te ott leszel?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!