Legnépszerűbb és legerősebb hősspecifikus Legendary Dragonok

Legnépszerűbb és legerősebb hősspecifikus Legendary Dragonok

Óriási eltérések figyelhetőek meg a class-specifikus sárkányok között.

Mind a kilenc hős kapott egyedi sárkányt a Descent of Dragon érkezésével, de ezeknek a legendás lényeknek teljesen eltérő szerepe van a jelenlegi metában. Vessünk egy pillantást, hogy mit is tudnak a Dragonok Malygostól Nithoggig!

Nithogg

Galakrond és Quest paklik mellett nincs szükség arra, hogy Nithogg szerephez jusson. Maga a lap egyébként nem rossz, csak a Dragon Shaman egyelőre nem létezik.

Összes Shaman deck 3,9 százalékában szerepel

Ezeknek a deckeknek a győzelmi aránya 53,5 százalék

Deathwing, Mad Aspect

A Control Warriorok helyett Galakrond vette át az uralmat, így Deathwing nem igazán kerül bele a deckekbe. Túl lassú a lap a jelenlegi metában.

Összes Warrior deck 13,7 százalékában szerepel

Ezeknek a deckeknek a győzelmi aránya 48,8 százalék

Nozdormu the Timeless

Sokan várták, hogy majd Nozdorumi segítségével a Big Paladin újra faktor lehet. Egyelőre nem tud még labdába rúgni ez a pakli, de érdemes figyelni a pakli számait a Shaman nerfek után.

Összes Paladin deck 16,0 százalékában szerepel

Ezeknek a deckeknek a győzelmi aránya 45,5 százalék

Waxadred

Túl lassú és sokkal erősebb a Pirate - Galakrond Rogue, mint bármelyik másik változat. Szerencsére a Deathrattle verzióval is értek már el szép eredményeket a profi mezőnyben, így Waxadredben látni a lehetőséget.

Összes Rogue deck 16,1 százalékában szerepel

Ezeknek a deckeknek a győzelmi aránya 44,7 százalék

Murozond the Infinite

Úgy tűnik, hogy CheeseHead jóslata beválhat, ugyanis Murozond hiába népszerű, katasztrofális számokat hoz minden pakli, amibe bekerül a különleges Legendary. Egyelőre még keresi a helyét, de nem akarja megtalálni.

Összes Priest deck 30,6 százalékában szerepel

Ezeknek a deckeknek a győzelmi aránya 41,4 százalék

A Warlock, Hunter, Druid és Mage Dragonokat a következő oldalon találjátok!

Zzeraku the Warped

Tízből négy Warlock deckbe bekerül Standard rankeden Zzeraku, bár a számok csalókák, ugyanis senki sem játszik Warlockkal a mostani metában. Egyszerűen még mindig nincs használható változata Gul'dannak, hiába jött ki egy új kiegészítő.

Összes Warlock deck 40,6 százalékában szerepel

Ezeknek a deckeknek a győzelmi aránya 52,2 százalék

Veranus

Az első olyan sárkány, akit érdemes komolyan venni. Veranus képessége nagyon jól passzol az Unleash the Hounds / Explosive Trap mellé, miközben a statok is teljesen rendben vannak. Highlander Hunterben kötelező játszani ezt a lapot, de más típusokban (Quest) is megéri próbálgatni.

Összes Hunter deck 41,6 százalékában szerepel

Ezeknek a deckeknek a győzelmi aránya 56,5 százalék

Ysera, Unleashed

Sokat vártak ettől a laptól, de egyelőre több kárt okoz, mint amennyit használ. Kizárólag Dragon deckben nem érdemes gondolkozni, mivel a Druidnak nincsenek jó sárkányai, Quest változatban meg ott a Cenarius / Nomi kombó, ami több, mint elegendő jelenleg.

Összes Druid deck 46,7 százalékában szerepel

Ezeknek a deckeknek a győzelmi aránya 42,8 százalék

Malygos, Aspect of Magic

Egyetlen olyan sárkány van a kilencből, ami népszerű és még erős is. Malygos tökéletesen passzol az összes játszható Mage pakliba, ugyanis őrületesen erős képessége van. A felfedezett és fejlesztett varázslatokkal könnyedén átvehetjük a mérkőzések irányítását, miközben egy 2/8-as test is érkezett a boardra. Bátran vegyük elő a Highlander Mage-et és tegyük bele az új Malygost, nem fog csalódást okozni!

Összes Mage deck 80,2 százalékában szerepel

Ezeknek a deckeknek a győzelmi aránya 54,1 százalék

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!