Új korszakot nyit a Virtus.pro - Megváltak a lengyel játékosoktól

Új korszakot nyit a Virtus.pro - Megváltak a lengyel játékosoktól

Teljesen új felállással vág neki 2020-nak a Virtus.pro.

Tény, hogy a VP szekere nem, hogy rosszul ment, már-már alig gurult. Így nem is voltunk meglepve, amikor felröppentek a pletykák arról, hogy a Virtus.pro elengedheti teljes csapatát, hogy új játékosokkal folytassa a profi CS:GO-t.

Mindez most valósággá vált, a VP bejelentette, hogy felvásárolta az AVANGAR játékosait. Ezzel egy új, de ismerős korszakot nyit a csapat a saját életében, ugyanis teljesen maguk mögött hagyták a lengyel játékosokat, újra CIS felállással játszanak, ahogy tették azt a CS:GO hajnalán, 2012-2013-ban is.

"Nagy nap ez a VP számára, új korszakot indítottunk a saját CS:GO történelmünkben. Ez remek lehetőségeket nyit majd a fantasztikus Dota2 csapatunknak is, és persze a szurkolóink előtt is több öröm áll. Jelenleg mindkét játékban a világ legfiatalabb csapatai vagyunk, ez pedig egy remek alap, amire építhetjük a jövőt. A hat évnyi lengyel felállás fantasztikus volt, köszönöm minden rajongónak, aki támogatott minket az évek alatt. A VP nem lenne ott ahol, ha nincsenek a lengyel játékosaink, így szeretnék köszönetet mondani TaZ-nak, NEO-nak, pashanak, byalinak, Snaxnek, MICHU-nak, Veginek, snatchienek, phrnek, TOAO-nak, morelznak, OCOLICIOUZ-nak, Loordnak, Kubiknak, Juniornak és kubennek." - írta bejegyzésében Roman Dvoryankin, a VP menedzsere.

A Virtus.pro-nak így egy olyan csapata van, akik idén megnyerték a BLAST Pro Series moszkvai állomását, a StarLadder Majorön pedig a második helyen végeztek:

  • Timur 'buster' Tulepov
  • Alexey 'qikert' Golubev
  • Dzhami 'Jame' Ali
  • Sanjar 'SANJI' Kuliev
  • Dauren 'AdreN' Kystaubayev
  • Dastan 'dastan' Akbayev (edző)

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!