Indonéz játékos lehet a Gen.G ötödike

Indonéz játékos lehet a Gen.G ötödike

Lassan, de biztosan kész a Gen.G csapata.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy az OG után a Gen.G is belépett a profi CS:GO-ba. Az eddigi Cloud9 felállás szétesett, annak magját vásárolta meg a Gen.G, daps, autimatic, és koosta a továbbiakban is együtt folytatja.

A maradék két játékost azonban akkor még nem árulta el a csapat. Pár nappal később már biztos volt, hogy s0m érkezik negyedikként, a csapathoz közeli források pedig most már az ötödik játékost kilétét is ismerni vélik. A hírek szerint az indonéz Hansel 'BnTeT' Ferdinand érkezhet majd az eddigi játékosok mellé.
A 24 éves játékos jelenleg a TYLOO csapatát erősíti, majdhogynem teljes karrierje alatt a TYLOO tagja volt. Persze játszott már csapatokban is, de a TYLOO volt az első, komoly csapata, ahol már szép eredményeket is sikerült elérnie. Idén 3-4. helyen zártak a CS:GO Asia Championships alatt, tavaly pedig több nagynevű versenyen is az erős középmezőnyben tudtak végezni.

Mindazonáltal, a Gen.G hatalmas előre lépés lehet BnTeT számára, már amennyiben képes lesz fejlődni a csapat. Az első közös, hivatalos meccsük már meg is volt, igaz, ott még beugróval játszottak. Ettől függetlenül az IEM Katowice első észak-amerikai nyílt selejtezőjében hamar elbuktak, és bár a második kvaliból továbbjutottak a zárt selejtezőbe,a  játékuk koránt sem volt meggyőző.

Sok idő, energia és gyakorlás áll még a csapat előtt, de ha képesek lesznek megtalálni azt az összhangot, amit dapsék sosem találtak Cloud9 színekben, akkor könnyedén egy új, erős NA csapat válhat majd belőlük.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!