"Nagy kockázat volt a Cloud9-hoz menni és nem is jött be" - Mixwell inkább lelépett a szétesett csapatból

Mi így lesz veled Cloud9?

A Cloud9 vesszőfutása már gyakorlatilag másfél éve tart. A Major győztes csapatuk szétesett, azóta pedig pénzt nem kímélve próbálnak egy új, biztos, erős csapatot kovácsolni maguknak, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Most mixwell is elhagyta a süllyedő hajót.

Legújabban a daps, koosta, mixwell, autimatic, subroza felállást hívhattuk Cloud9-nak, ám hárman inkább elmentek a frissen megalakult Gen.G CS:GO csapatába, subroza igazából csak próbaidős volt a csapatnál, mixwell pedig tegnap jelentette be, hogy elhagyja a Cloud9 kötelékét, új csapatot keres.

A 24 éves spanyol játékos idén júliusban csatlakozott a Cloud9-hoz, ám az ígéretesnek tűnő csapat szinte semmit sem tudott felmutatni. Közel fél év alatt egy 3-4. hely a legjobb eredményük, amit a 2019-es Arctic Invitational versenyen értek el, hozzáteszem, egy négy csapatot felvonultató versenyen, nem nehéz a 3-4. helyet megcsípni.

"Nagy kockázat volt a Cloud9-hoz menni és nem is jött be, de sokat tanultam."

Ezzel az egy mondattal értékelte mixwell a C9-nél eltöltött idejét, jelenleg pedig nyitott bármilyen ajánlatra, hiszen az aktív versenyzést esze ágában sincs abbahagyni. A Cloud9 ezzel egy egytagú csapattá fogyatkozott, de a pletykák szerint nem adják fel, a jelenlegi ATK felállást szeretnék megszerezni.

Így nézhet majd ki az új Cloud9, ha igazak lesznek a hírek:

  • Johnny 'JT' Theodosiou
  • Ian 'motm' Hardy
  • Joshua 'oSee' Ohm
  • Ricky 'floppy' Kemery
  • Aran 'Sonic' Groesbeek

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!