A legkiemelkedőbb magyar World of Tanks videósok 2019-ben

A legkiemelkedőbb magyar World of Tanks videósok 2019-ben

Bemutatjuk az év magyar World of Tanks videósait, akiknek tartalmát bátran ajánljuk figyelmetekbe.

Éves összefoglalónkból kihagytuk a nemzetközileg is elismert játékosokat, ugyanis a helyzet tavalyi cikkünkhöz képest szinte semmit sem változott, így továbbra  is azokat a külföldi videósokat ajánlanánk, akiket már bemutattunk számotokra. Így aztán elsősorban a magyar World of Tanks videósokra fókuszálnánk.

A legkiemelkedő World of Tanks videósok 2019-ben

4. Mars1991

Mars csatornáján leginkább tank bemutató videókkal találkozhattok, amikben részletesen  kielemezni az egységeket, na meg persze elmagyarázza a kialakult szituációkat is. A csatorna mind a kezdőbb, mind a haladóbb játékosok számára tökéletes választás lehet.

3. Wotnoobians

Stabilan növekvő csatorna, ahol nemcsak az átlagos játékosok szemszögéből bemutatott mérkőzéseket, hanem a történelmi témákat kedvelő nézők is megtalálják számításaikat.

2. Goodbad93

A csatorna sokáig az élő adásokról szólt, de a rövid, vágott tartalmak is nagy sikernek örvendenek, amikből bárki elsajátíthatja a legfontosabb fogásokat, miközben élvezi a csaták izgalmait.

1. JustforlolzFYI

A csatornán kommentár nélküli és kommentárral ellátott visszajátszásokat, illetve szórakoztató montázsokat tekinthettek meg. A csatorna időközben megközelítette a bűvös 100.000 feliratkozószámot.

Ti milyen videós tartalmat néztek szívesen a World of Tanks-ből?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.