Hirdetés

Ezt a 10 Descent of Dragons lapot tartja legerősebbnek a közösség

Az összes DoD lapot bemutatta a Blizzard, mutatjuk a legerősebbeket a közösség véleménye alapján.

Hirdetés

5. Crazed Netherwing - 4,8/5

A Warlock kapott egy Duskbreaker 2.0-t, ami talán segíthet abban, hogy elszakadjunk a Zoo / Mecha'thun vonaltól. Egy erős Midrange / Control Dragon Warlockban nagyszerűen teljesíthet a lap, ami önmagában talán az egyik legerősebb kártya az egész kiegből. 

4. Dragoncaster - 4,8/5

Ingyenes Puzzle Box of Yogg-Saron, ingyenes Pyroblast, ingyenes Flamestrike... A Dragoncastert valószínű egy Mage sem hagyja majd ki, ha legalább Kalecgos és Alexstrasza ott lesz a pakliban. Inkmaster Solia közben sírhat a sarokban...

3. Frizz Kindleroost - 4,8/5

Az új Keleseth, amit ha sikerül curve-ön kitenni, akkor nagy valószínűséggel a deckünk winrate-je óriási mértékben megugrik majd. Olcsó, erős és Legendary. Szinte biztosan kijelenthető, hogy minden Dragon pakliban garantált helye lesz.

2. Kronx Dragonhoof - 4,9/5

Galakrond felhúzásában segít, vagy elszabadítja a poklot. Mindkét képesség miatt kötelező eleme a Galakrond deckeknek, vagyis a Shaman, Warrior, Rogue, Priest és a Warlock örülhet Kronxnak a leginkább.

1. Breath of Dreams - 4,9/5

Végül egy újabb "Breath" kártya, ami a Druidot segítheti tempóelőnyhöz. Egy erősebb Wild Growthként működik a varázslat, bár kell hozzá egy sárkány a kézbe. Egyelőre a Dragon Druid koncepció nem tűnik a legütősebbnek, de ha lesz ilyen, akkor a Turn 2 Breath of Dreams meccseket nyerhet meg Malfurionnak.

Futottak még: Faceless Corruptor, Squalhunter, Sky Raider, Disciple of Galakrond, Surging Tempest, Malygos, Aspect of Magic

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?