Egy meccset behúzott a hatból a magyar csapat az FNCS döntő hétvégéjén

Egy meccset behúzott a hatból a magyar csapat az FNCS döntő hétvégéjén

Az iTHR játékosai a heatjük utolsó mérkőzésén még tudtak egyet szépíteni.

A mostani hétvége a Fortnite Squad formátumú szezonversenyének, az FNCS-nek a zárófelvonása, a bejutott csapatok az elmúlt két napban heatekre bontva összecsaptak egymással, hogy kiderüljön mely négyesek juthatnak be a ma megrendezésre kerülő döntőbe. A magyar játékosok -Sweet, Nova, PyKo és Gentuu a harmadik heatben kaptak helyet.

Összesen 6 meccset játszottak a résztvevők, a srácoknak az első 5 meccsük pedig nem alakult valami jól, lényegében a kieső csapatok első felében voltak mindig, de aztán az utolsó mérkőzésen sikerült egy nagyot szépíteniük egy 7 killes win formájában.

E győzelemnek köszönhetően a 19. helyen zárták a heat 3-at, ami sajnos nem továbbjutó hely, a mai döntőbe a legjobb 6 nyerhetett kvalifikációt. Íme heatenként a 6 bejutó négyes:

Heat 1

Heat 2

Heat 3

Heat 4


Gratulálunk a srácoknak, abszolút siker, amit elértek, ugyanis az Epic legrangosabb versenyein magyar csapat még nem jutott el idáig. Így tovább!

A döntő ma délután 17:00-kor kezdődik, és Twitch droppal vár az Epic Games, melyhez csak össze kell kötnünk az Epic és Twitch fiókunkat, majd nézni a támogatott csatornákat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!