Szegeden folytatódik a HUNESZ FIFA Masters a második pontgyűjtős versennyel!

Tier 3-as, kick off módban szervezett versennyel, Szegeden folytatódik a HUNESZ FIFA Masters sorozat, ahol csak PS4-en mérkőzhetnek meg a jelentkezők.

A Legion Honvéd Series után az újévben nem kellett sokat várni a HUNESZ FIFA Masters sorozat második állomására. A főváros után rögtön Szegedre látogathatnak a legjobbak, és ott PlayStation 4-en mérettetheti meg magát a mezőny. Január 11-én 14:30-tól kezdődik a torna, nevezési díj nincs, és bárki részt vehet az eseményen, aki 14. életévét már betöltötte. 14 és 18 év közötti játékosoknak ki kell tölteniük egy szülői beleegyező nyilatkozatot. A versenyt Szegeden a LvL Up Esport bárban rendezik, és bár offline esemény lesz, jelentkezni online lehet a Battlefy oldalán keresztül lehet:

Jelentkezek a versenyre!

Ha esetleg marad még hely, akkor a helyszínre kilátogatók is regisztrálhatnak a küzdelemre. A versenyt Kick-Off módban 85 OVR beállítás mellett bonyolítják le. Néhány szót ejtsünk a díjazásról is, hiszen a Masters pontok mellett az első három helyezett extra nyereményben részesül:

  1. PSN Network kártya 24.000Ft értékben
  2. PSN Network kártya 15.000Ft értékben
  3. PSN Network kártya 6.000Ft értékben

A mérkőzéseket emellett az otthon maradók élőben követhetik a LvLUpEsports Twitch csatornáján:

Nézd meg LvLUpEsport élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!