35 új kártya, 4 fejezet, 24 boss: hamarosan indul a Galakrond's Awakening

35 új kártya, 4 fejezet, 24 boss: hamarosan indul a Galakrond's Awakening

Érdekelnek a Hearthstone új egyszemélyes kalandjának részletei? Itt megtalálod a válaszokat!

Felpörögtek az események a Hearthstone világában, a Standard metát átformáló nerfek után hivatalosan is bejelentették az új Solo Adventure-t, a Galakrond's Awakeninget. Az eddigi tapasztalatoktól eltérően nem (csak) hátlapért küzdhetünk meg a mesterséges intelligencia által vezérelt ellenségek ellen, hanem 35 sosem látott kártya is vár ránk. Jöjjenek a részletek!

Mikor indul a Galakrond's Awakening?

Összesen négy fázisban oldhatóak fel a fejezetek. 

  • 1. fejezet - január 21.
  • 2. fejezet - január 28.
  • 3. fejezet - február 4.
  • 4. fejezet - február 11.

Mennyibe kerül megvásárolni az új Solo Adventure-t?

Az első fejezet E.V.I.L oldalát mindenki ingyen megkapja, egyébként fejezetenként 700 aranyat / 6,99 dollárt (eurót) kell beszolgáltatnunk a Blizzard számára. Az egész kalandot valódi pénzzel is megvehetjük, összesen 19,99 dollárba / euróba kerül a Galakrond's Awakening.

Pontosan mi is a játékmenete a kalandnak?

Minden fejezetet végigjátszhatunk gonoszként (E.V.I.L.) és hősként (League of Explorers). Összesen 12 ellenség vár ránk oldalanként, vagyis 24 bosson kell átverekednünk magunkat, hogy minden jutalmat besöpörjünk.

Milyen jutalmak várnak ránk?

Két hátlapot és összesen 35 új kártyát zsebelhetünk be, amelyek mindegyike Standardban és Wildban is használható lesz. 

  • 1. fejezet - 11 új kártya (4 E.V.I.L - 4+3 LoE)
  • 2. fejezet - 8 új kártya
  • 3. fejezet - 8 új kártya
  • 4. fejezet - 8 új kártya

A bejelentéssel együtt négy kártyáról rántották le a leplet, amelyeket az 1. és 4. fejezetben kapunk meg.

Dark Prophecy

1. fejezet LoE oldaláról érkezik a Dark Prophecy, aminek segítségével egy erősen buffolt 2 dropot fedezhetünk fel Anduinként. Valószínű ez a lap nem sok vizet fog zavarni, amíg létezik a Combo és Resurrect változat.

Shotbot

A Quest Mech Paladin új lendületet kaphat a Shotbotnak köszönhetően. Erős kis lény, ami beleillik az elképzelésekbe. A lapot a 4. fejezet E.V.I.L kampányában kapjuk meg.

The Amazing Reno

A Plague of Deathtől az különbözteti meg, hogy az eltűnt lények nem kerülnek a temetőbe, vagyis nem lehet őket resurrectelni. Ha csak egy átlagos Hero Power társul mellé, már megéri majd játszani az új Mage hőskártyát. Reno a 4. fejezet LoE oldalán vár ránk.

Chaos Gazer

Erős démon, aminek képessége rengeteg boldog pillanatot okozhat majd a Warlock játékosnak. Rákényszerül ugyanis az ellenfél, hogy azt a lapot játssza ki, ami megkapta a debuffot, különben az enyészeté lesz a kártya. A Chaos Gazer is a 4. fejezetben érkezik, az E.V.I.L kalandok során.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!