Vizcsacsi Story III. rész - Mi lesz veled Vizicsacsi?

Vizcsacsi Story III. rész - Mi lesz veled Vizicsacsi?

Utolsó részéhez ért exkluzív interjúsorozatunk. Vizicsacsi ezúttal visszavonulásáról és jövőbeli terveiről mesélt nekünk.

A 2019-es világbajnokságon elért hatalmas sikerek után meglepetésként érte a rajongókat, hogy Kiss "Vizicsacsi" Tamás végleg befejezi profi League of Legends karrierjét. Ha lemaradtál volna a UoL korszakról, esetleg érdekel, hogy miért döntött Csacsi a Schalke 04 mellett, akkor mindenképp nézd vissza a korábbi interjúkat.

Az utolsó felvonásban az elmúlt hónapok eseményei kerültek a középpontba. A visszavonulás nem egyik pillanatról a másikra történt. Csacsi érezte az utóbbi időben, hogy nem tud úgy fejlődni, ahogy azt ő szeretné. Hiába játszott rengeteg Solo Queue mérkőzést, nem sikerült annyi tapasztalatot kinyernie ezekből, mint a korábbi időszakokban. Csacsi konkrét választ nem adott arra a kérdésre, hogy pontosan melyik magyar játékosban látja az utódját, de rávilágított arra, hogy minden a játékos mentalitásán múlik. Ha profi módjára képes viselkedni, beleteszi a napi 10-12 óra munkát a fejlődésébe, onnantól lehet egyáltalán gondolkozni azon, hogy van esély a LEC-re. Ebben a tekintetben kéne még sokat fejlődnie a magyar LoL-osoknak Csacsi szerint, de a lehetőség mindenki számára nyitott. 

A jövőben szeretne hazánk legeredményesebb LoL játékosa a magánéletére koncentrálni, amire nem volt lehetősége az e-sportolói pályafutása során. Elképzelhető, hogy találkozhatunk még vele Twitchen, de komoly streamer karrierbe nem szeretne belekezdeni. Hogy melyik csapatnak szurkol Csacsi a következő szezonban, milyen volt a csapatösszhang a 2019-es Worlds során és mire a legbüszkébb LoL-os karrierjéből? Ezekre is választ kaptok, ha megnézitek a teljes interjút! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!