Hirdetés

A mezőny első negyedében zárta a magyar Fortnite páros a PREM All Star versenyét

Sweet és Nova remekül helytálltak Európa krémje ellen.

Hirdetés

Az elmúlt hétvégén egy igen különleges versenyt tartottak meg a Fortnite berkeiben, ami ezúttal nem hivatalos Epic által szervezett verseny volt, hanem külső fél szervezte azt. A verseny meghívásos formátumot követett, a Power Ranking alapján legerősebbnek bizonyult játékosokat hívták meg minden országból, akik aztán választhattak maguknak egy duó partnert. Magyarországról Sweet volt a kapitány, társául pedig Nova szegődött.

Olyan ellenfeleik voltak, mint Letw1k3, tohaj, benjyfishy1, vagy mitr0. A srácok igen szépet mentek, a 47 csapatból végül a 12. helyig sikerült jutniuk, ami igazából 10., csak a pontszámításnál kettő pont lemaradt náluk.

Sweet csatornáján az egész versenyt élőben lehetett követni, aki pedig így tett az ilyen hatalmas fejeseknek is szemtanúja lehetett.

A tornának nem volt kimondottan tétje, arra szolgált csupán, hogy a legjobb szezonális teljesítményt nyújtó játékosok egy barátságos tornán játszhassanak egymás ellen, valamint, hogy a szervezők leteszteljék, hogy egy ilyen esemény működőképes-e. Gratulálunk a srácoknak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?