Blöffölésre épül majd a Riot Games új társasjátéka, a Tellstones: King’s Gambit

A 2-4 játékos számára ideális társasjáték a Mechs vs. Minions ellentéte lesz.

Múlt hét folyamán a Riot Games rákapcsolt az újdonságaik bemutatására, ugyanis számos részletet árultak már el a League of Legends, illetve egyéb projektek újdonságaiból is. Az alábbi cikkeinkben mindegyikről részletesebben olvashattok.

A hétvége folyamán aztán több szót ejtettek a játék univerzumáról is, 2020-ban például jó pár dolog fog Ioniához kötődni, mint ahogy az év első új hőse, Sett is. A következő képregényt Zed fogja kapni, az Arcane névre keresztelt animációs sorozat pedig Zaun kegyetlen utcáira kalauzol el minket. 

Újabb szó esett a készülő két Riot Forge játékokról is, a fejlesztők emlékeztettek minket, hogy a LoL világából egy-egy komoly szeletet kapunk majd ezekkel a játékokkal. 

Ami viszont kimondott újdonság volt, az a Tellstones...

A Riot végre leleplezte a belengetett társasjátékát; A Tellstones: King's Gambit egy blöffölős társasjáték lesz, amit Runeterra világában is többféle kiadásban űznek a népek, a való világba pedig a demaciai verziót szeretné elhozni a Riot Games. Riot Ghostcrawler szavaival élve nagyon komolyan veszik ezt a területet, külön társasjáték-fejlesztő csapatot hoztak létre, és nem ez lesz az utolsó projektjük, kisebb és nagyobb játékokat is fognak majd készíteni. A Tellstones merőben más lesz, mint a Mechs vs. Minions volt három évvel ezelőtt, ez ugyanis a versenyszerű, gyorsabb játékstílust eleveníti meg.

Runeterra történetmesélése azonban itt nem áll meg, érkezik a Tales of Runeterra, avagy Runeterra meséi, ami egy rövid videókból álló sorozat lesz, és mindig a LoL világának egy másik pontjára visz el bennünket. Az első rész teasere már el is készült, főszerepben természetesen Ioniával.

A LoL univerzumáról szóló videót itt tekinthetitek meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!