Tragédia történt egy mexikói iskolában, újfent a videojátékokat hibáztatják!

Tragédia történt egy mexikói iskolában, újfent a videojátékokat hibáztatják!

Ismét egy nagy tragédia rázta meg a világot, egy 11 éves fiú lövöldözött a saját iskolájában, majd saját magával is végzett.

Sajnálatos esemény rázta meg a napokban újra az embereket, Mexikóban Coahuila államban egy iskolában egy fiatal tanuló fegyvert ragadott, lelőtte tanárát, valamint további hat személyt is megsebesített. Fokozza a szörnyűséget, hogy a tanárai és társai szerint a srác jó tanuló volt, illetve jól viselkedett. A nagymamájával élő gyerek viszont néhány nappal ezelőtt tudtára adta a többieknek, "Ez az a nap", amely egyfajta figyelmeztetésnek is felfogható lett volna.

Pénteken szokás szerint bement az iskolába, majd a második óráján kikéreckedett a mosdóba, de mivel nem jött vissza rövid időn belül tanára utána ment keresni. A fiatal fiú azonban már két fegyverrel a kezeiben jött ki a mellékhelységből, majd rögtön tanárát vette célba, és több lövést leadott, a végén pedig magával is végzett.

Az eset kapcsán újra elővették a videójátékokat, elmondták ugyanis, hogy a fiúra nagy hatással lehetett a Natural Selection nevezetű lövöldözős alkotás - melyben egyébként az emberek idegenekkel küzdenek meg az életben maradásért -, ráadásul még a polóján is ez a felirat állt aznap. A mexikói kormányzó egyértelműen arra az álláspontra jutott, hogy ez áll a háttérben, noha a fiú valódi indítékát egyelőre nem tudták megállapítani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!