Négy új lapot, közte egy Legendaryt lepleztek le a Galakrond's Awakeningből

Négy új lapot, közte egy Legendaryt lepleztek le a Galakrond's Awakeningből

Egy Druid, egy Mage, egy Shaman és egy neutral kártyát mutattak be.

Két kiegészítő között is lapbemutatóknak örülhetünk, ugyanis a Galakrond's Awakening 35 megszerezhető új lapjából ismét négyet leplezett le a Blizzard. Ha lemaradtál volna az előző adagról, az alábbiakban bepótolhatod.

Az előző kupac áttanulmányozása után térjünk rá az új felhozatalra. Mire számíthatnak a Shaman, a Druid, a Mage és a Questeket pörgető játékosok?

Eye of the Storm

A nerfek előtti Dragon's Pack már érthető, hogy miért volt OP. 5 manáért kaptunk két darab 5/6-os Tauntot, az Eye of the Storm esetében 13 (10+3) manáért kapunk három darab 5/6-os Taunt Elementalt. Nem nagyon lesz értelme a mostani metában pörgetni ezt a lapot, mivel túl lassú az Aggro deckek ellen, OTK ellen nem véd, a Resurrect Priest meg körberöhögi. Ellenben Arénában kötelező lesz minden Shaman deckben akár több példányban is.

Arcane Amplifier

BoarControl két top 10 Legend meccs között elemezte a lapot és megállapította, hogy Highlander Mage-ben bőven lehet helye, mivel 5 manáért pingelhetünk 3-at és még egy 2/5-ös testünk is lesz a boardon. Kifejezetten jó üzletnek tűnik, ezért működhet Arénában is a lap.

Rising Winds

Minden Twinspell jó, ezért a Rising Winds is láthat játékot. Branching Paths utánérzésünk lehet a 4 mana -> húzz két lapot miatt, sőt Quest Druidban még sasokat is kapunk mellé. Ígéretes, de nem broken kártya, ami Arénában is alkothat maradandót.

Sky Gen'ral Kragg

Hiába Pirate, kell mellé a Quest, ezért nem lesz jó sem a Rogue-ba, sem a Warriorba. Ellenben más paklikban működhet, ahol szükség van egy használható leszedésre. A Rush Hunterben nagyon jól mutat, de egy Quest Shamanban is betöltheti a neki szánt szerepet.

Nektek hogy tetszenek az új lapok? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!