Legyen neked is saját Fortnite emote-od, jön a Fortnite Emote Royale

Az Epic Games újabb emote készítő versenyt hirdet a TikTokkal közösen, a győztes tánca bekerül a játékba.

Aki 2018 tavaszán követte már a Fortnite eseményeit, az emlékezhet rá, hogy az Epic Games-nek egyszer már volt egy emote készítő versenye, csak akkor Boogie Down Contest néven futott. Érdekes egy verseny volt, ugyanis az Epic Games egy profi táncos alkotását nevezte ki győztesnek, amitől a közösség úgy felháborodott, hogy néhány héttel később az Epic már próbálta is menteni a menthetőt. Mindenki az Orange T-shirt Kid névre keresztelt induló táncát akarta a játékban látni, az Epic végül a negyedik szezon BP-jében el is helyezte azt.

A Boogie Down Contest győztes emote-ját pedig a fejlesztők jutalomként adják oda azoknak a játékosoknak, akik bekapcsolják a kétfaktoros hitelesítést.

Most azonban, közel két évvel később újabb emote versenyt írt ki az Epic Games, ezúttal a TikTokkal közösen. A résztvevőknek nincs más dolga, mint videóra venni az általuk megálmodott mozdulatsort, majd feltölteni TikTokra a #EmoteRoyaleContest hashtaggel. A győztes tánca bekerül a játékba, valamint 25 ezer V-buck és egy VIP Fortnite ajándék csomag is üti a markát.

A verseny már tart, és magyar idő szerint január 25. 07:59-ig lehet beküldeni a pályaműveket. A videó készítése előtt mindenképp olvassátok el a részletes szabályzatot, ugyanis csak 13 évnél idősebbek indulhatnak, valamint meghatározott zenékkel lehet dolgozni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.