Megjöttek az újabb 800 V-buckos skinek, és Pokimane is kap saját Fortnite emote-ot

Az Epic Games leleplezte a következő streamer kiegészítőt.

Karácsonykor az Epic Games egy elég jó ajánlattal rukkolt elő a játékosoknak, négy darab, egyenként 800 V-buckos skint hoztak be az Item Shopba, amelyek mindegyike négyféle style-lal rendelkezett.

A mostani Item Shop kínálat nem ennyire profi, ugyanis többféle style nem jár a skinekhez, a 800 V-buck azonban stimmel. Összesen 8 karakter közül választhatunk, az alábbi képre kattintva megtekinthetitek őket.

Emellett két újabb streamer, Pokimane és Jordan Fisher jelentették be, hogy ők is a Fortnite részévé válnak, saját emote-ot készített nekik az Epic Games. Pokimane tánca a következő Item Shop váltásnál lesz elérhető.

Várhatóan lesz még egy pár közvetítő, ismert személy, aki valamilyen formában megelevenedik majd a játékban, hiszen az Epic Games néhány nappal ezelőtt jelentette be a Fortnite Icon Series-t, Ninja saját skinje pedig már megvásárolható a Shopba.

Ti beszereztek valamit a fenti kiegészítőkből?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.