Így lehet a saját csapatodnak weboldala - útmutató e-sport honlap bérléshez!

Saját csapatod van, esetleg alapítani akarsz egyet, ezért létrehoznál vagy bérelnél egy felületet, amivel beindulhatsz? A webesports kapóra jöhet, és valószínűleg ha ilyen terveid vannak, akkor neked is találták ki.

Egy 21 részes videósorozatban mutatják be, hogy miként tudsz náluk saját weboldalt bérelni, de még mielőtt megijednél a pénzügyek hallatán, gyorsan leszögezném, hogy baráti árakat kínálnak. Először is négyféle csomagból választhattok, van kezdő, közepes, haladó és VIP, másodszor pedig az alábbi listában láthatják mennyibe is kerülnek:

Rengeteg opciót kínálnak az egyes csomagok, és mivel a lista rendkívül hosszú, így nem tennék kísérletet a felsorolásra, inkább nézzétek át magatok miben is különböznek ezek a verziók. Azért annyit megosztanék most én is veletek, hogy például a képváltó slider mind a négyben benne van, a közvetítések elhelyezése a weboldalon már például kimarad a kezdő csomagból.

Miután letudtuk a legégetőbb kérdést haladjunk szépen sorjában. Mit is kell tennünk pontosan, ha szeretnénk bérelni egy honlapot magunknak, illetve csapatunknak?

Látogassatok el az alábbi weboldalra

A webesports, mint a nevében is benne van az e-sportokkal, valamint gaming témával foglalkozó honlapok megalkotásával foglalkozik. Egy olyan rendszert igyekeztek kifejleszteni, ami kimondottan az ezen a területen tevékenykedő személyeknek és szervezeteknek segíthet, hogy átlátható és a rajongók számára információdús és átfogó képet adjon a kedvenceikről. Fontos megjegyezni, hogy több olyan oldal kering a neten, amivel bárki összerittyentheti a saját kis egyszerű weblapját, viszont ezek sokszor instabilak, elavultak és a felhasználók számára kényelmetlenek. Itt viszont akár ki is próbálhatjátok a demo és a 7 napos verziókat és máris képet kaptok róla miként működik a szolgáltatás, na meg persze feltérképezhetitek mit kaptok majd a pénzetekért.

Mire használható a webes felület?

Kezdjük azzal, hogy egy egészen komplex admin felületet biztosítanak számodra, és ezt úgy kell elképzelni, hogy tényleg könnyed kattintgatások után navigálhatod magad a menüpontok között, illetve egyszerűen frissítheted az oldaladon található információkat.

De hogy konkrétumokat is kiemeljek, mi lehet a legfontosabb, amit végülis a rajongóid tudtára adhatsz: feltöltheted az együttesed tagjainak fotóit, és bemutathatod őket a nagyérdeműnek, hozzácsaphatod az egyéni vagy csapatban elért eredményeiket, ráadásul még videókat is közzétehetsz. Ez nem csak azért lehet fontos, hogy tájékozódni tudjanak a követőid, de a jövőben egy esetleges szponzori tárgyalás során is jól jöhet, képbe helyezheted az érdeklődőket, valamint bemutathatod azokat a felületeket, ahol megjelenést tudsz garantálni a támogatóknak. Ez a mai világban pedig elengedhetetlen véleményem szerint egy sikeres e-sport csapat működtetése kapcsán. Az egyre növekvő népszerűségnek örvendő közvetítések, illetve különböző adások is megjeleníthetőek a honlapon, de igazából a fantáziádra van bízva, hogy miként szabod testre és mivel teszed érdekesebbé a csapatod weboldalát. Mindezeken túl pedig nem kell attól tartanod, ha lehal a rendszer és esetleg nem elérhető a szolgáltatás, ugyanis a nap 24 órájában igyekeznek gondoskodni a gondtalan működésről, de ha problémád akad, akkor szívesen segítenek is annak megoldásában.

Egy 21 részes videó sorozatban pedig az elejétől a végéig bemutatják miként juthatsz el az első kattintástól a saját vagy csapatod honlapjának kibérléséhez. Ebbe beletartozik, hogy végig kalauzolnak az egyes menüpontokon és betekintést nyersz az admin felületbe is, így a hírek megírása, valamint az információk hibátlan feltöltése sem fog gondot okozni - a teljes lejátszási listát ITT találjátok:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!