Ilyen egy 6. körös OTK a legőrültebb Paladin decktől

Óriási szerencse kell hozzá, de ha sikerül, akkor garantáltan belopjuk magunkat az ellenfél szívébe.

Két helyen érdemes próbálkozni olyan OTK kombókkal, amik nem a tudásra, hanem a szerencsére épülnek. Legegyszerűbb, ha valamelyik öttel osztható rangon nekiveselkedünk a feladatnak, mivel nem tudunk 0 csillagról sem visszaesni. Bonyolultabb, ha az abyssban (Legend legalsóbb bugyrai) trükközünk ilyenekkel, ugyanis ehhez el kell érni a Legend rangot, ami azért nem olyan könnyű, hiába vannak OP paklik, mint például a Galakrond Rogue

Chump Legend 2088-on próbálkozott azzal, hogy a hatodik körben behúzza a teljesen megérdemelt győzelmet. Szerencséjére ellenfele egy olyan Face Hunter volt, ami inkább elkezdte felpakolni magára az Armort ahelyett, hogy inkább még több sebzést húzott volna arcra. Ennek köszönhetően a Platebreaker és az Elven Archer kivédhetetlen kombója megpecsételte Rexxar sorsát és Chump elégedetten nyugtázhatta, hogy több meccset nem kell játszania ezzel a deckkel.

A Platebreaker hiába tűnik egy teljesen jó lapnak, a jelenlegi metában nem igazán használható, mivel sem a Warrior, sem a Druid nem akarja felvértezni magát jelentősebb mennyiségű páncéllal. Ezért is kérdéses, hogy miért pont most adta ki a Blizzard ezt a lapot, de lehet, hogy ők már tudnak valamit, amit mi nem. A 2021-es esztendő első kiegészítőjére még jó pár hónapot várni kell, de már nem tűnik olyan messzinek az április eleje. Addig is élvezzük ki az alkalmat és üssük el az időt játszhatatlan Platebreaker Paladin deckekkel, majd gyűjtsük be az ellenfelek tömeges mennyiségű barátfelkéréseit.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!