2019 legjobb CS:GO játékosai - EliGE (4.)

2019 legjobb CS:GO játékosai - EliGE (4.)

2019 legerősebb NA játékosát tisztelhetjük EliGE személyében.

A legjobb húsz közé belőni magad nagy dolog, a legjobb négy közé viszont még nagyobb. Így gondolhatta EliGE is, hiszen tavaly nem bízta a véletlenre, egy 12. (2017) és egy 15. (2018) helyezés után most a negyedik legjobb játékos címet csípte el.

Van az a profi játékos, akit tehetsége mellett leginkább az elképesztő energiájáról ismerünk, ilyen Magisk vagy akár Stewie2K. Van azonban a Liquid játékosainak egy másik fele is, oda tartozik véleményem szerint NAF és EliGE is. Ők azok, akik legtöbbször szótlanul, afféle csendes gyilkosként osztják a fejeseket, hozzák az 1vX helyzeteket és nyerik a köröket.
Jonathan 'EliGE' Jablonowski csaknem teljes profi karrierjét a Liquid csapatában töltötte. Egyedül nitr0 töltött több időt Liquid színekben, ő már a legelső ötösben is helyet kapott, EliGE pedig néhány hónap múlva, 2017 márciusában csatlakozott a csapathoz. Bár a Liquid sosem volt rossz csapat, idő kellett mire masszívan helyt tudtak állni nem csak az észak-amerikai, de az európai csapatokkal szemben is. Ebben pedig nagy szerepe volt EliGE-nek is, aki együtt fejlődött csapatával az évek alatt.
Ma már ott tart, hogy kiemelkedő statisztikával bír számos területen, 86,1-es körönkénti sebzése majdnem a legjobb az egész profi mezőnyben, ahogy a körönkénti ölése (0,78) is kiemelkedő. Bár a Major győzelem idén sem jött össze számára, számos más eredménnyel büszkélkedhet. Csapatával rekordgyorsasággal nyerték meg az IGS második szezonját és hét darab trófeát gyűjtöttek, köztük olyan versenyekéit is, mint az EPL 9. szezonja vagy az IEM Chicago.
Ezzel pedig EliGE lett 2019 legeredményesebb észak-amerikai játékosa a HLTV szerint, hiszen egy pár napos Twitter bejegyzésükből tudjuk, hogy a top 3 játékos az európai és a CIS mezőnyt erősítik. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!