Klasszikusok akciója: Most ingyenes minden Half-Life játék Steamen!

Klasszikusok akciója: Most ingyenes minden Half-Life játék Steamen!

Két hónapig a Valve ingyenesen játszhatóvá tette az összes Half-Life játékot.

A Half-Life: Alyx 2020. márciusában jelenik meg a PC alapú VR berendezésekre, ennek apropóján pedig a Valve egy megdöbbentő akcióval állt elő. Az új cím nagy sikerére való tekintettel - elkapkodták a VR szemüvegeiket, mint a cukrot - most ingyenesen elérhetővé tették az összes Half-Life ihletésű játékukat. A következő két hónapban tehát Steamen bármelyiket a pénztárcánk kinyitása nélkül húzhatjuk be. Azért ne tévesszen meg senkit, ez az ajánlat sajnos csak kipróbálásra elegendő, nem tarthatjuk meg ugyanis ezeket a játékokat utána. Mindegyik alkotás kompatibilis a Windows, Linux vagy macOS rendszerekkel.

A promóció részeként most az eredeti Half-Life-ot, valamint a két hozzá kiadott kiegészítőt, a Half-Life: Blue Shift-et és a Opposing Force-ot telepíthetjük díjmentesen. Na de nem kell megijedni, ugyanis a Half-Life 2 is ingyenes, sőt a további két kiegészítője is része a csomagnak. A korábbi információk szerint az Alyx éppen a második rész eseményei elé ékelődik be. Egyetlen Half-Life névvel ellátott címet nem tudunk most költés nélkül kipróbálni, a Lost Coast ugyanis nincs benne ebben a rendkívül nagylelkű ajánlatban.

Ha esetleg újra átélnéd a játék nyújtotta izgalmakat, netalán abba a csoportba tartozol, aki még nem nem játszott velük, akkor mindenképp érdemes tenned egy próbát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!