Szoborral és egyéb extrákkal tálalják a Resident Evil 3 Remake Collector's Edition-t!

Az egyik főszereplő szobrát és további érdekes extrát kapunk, ha körülbelül 500 dollárt kicsengetünk érte.

A 2019. decemberében bejelentett Resident Evil 3 Remake újra felbolygatta a közösséget, hiszen a második rész felújított változata hatalmas sikert aratott, és a legtöbben nagyon várták a folytatást. Persze nem csak ez a játék igyekszik újra a köztudatba robbanni, hiszen egy másik horror játék is nagy dobásra készül. Nem lesz egyszerű dolguk, ugyanis a Capcom remekül odafigyel, hogy milyen módon nyúljon a RE felturbózásához.

A hozzátartozó Collector's Edition valószínűleg hazánkban is kapható lesz, és bizony nagyszerű plusz cuccokat kapunk az áráért. Egy nagyon tuti Jill Valentine figura mellett a játékról pazar képeket tartalmazó művészeti album, részletes térkép Racoon City-ről, és a soundtrack is a miénk lehet, bár pontos árat sajnos még nem közölt a kiadó.

Az 1999. szeptember 22-én megjelent RE3 Nemesis újradolgozott változatában természetesen Jill Valentine-nal kell kijutnunk a vírussal átitatott Racoon City-ből. A sok fertőzött vagy nevezzük őket zombinak csak egy dolog, meg kell majd birkóznunk a Védernyő Vállalat saját maga által kifejlesztett ölebével, Nemesis-szel is. Ennyit dióhéjban a sztoriról, viszont ami még örömhír, hogy a rögzített kameraképet felváltja a dinamikus változat, ezáltal sokkal szabadabb irányítást kapunk a karakter felett, hasonlóan a második részhez.

A Resident Evil 3 Remake PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik 2020. április 3-án.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!