Szívmelengető ajándékkal lepte meg édesanyját a Fortnite profi

Szívmelengető ajándékkal lepte meg édesanyját a Fortnite profi

Egy örömteli esemény játszódott le az élő közvetítésben.

Aydan Conrad 1,4 milliós követői bázissal rendelkezik a Twitch platformján, ezzel a legnézettebb Fortnite játékosok közé tartozik. A közvetítések mellett aktívan részt vesz a legnagyobb versenyeken, karrierje során nagyjából 160 000 dollárt, azaz 49 millió forintot vihetett haza nyereményként. Legutóbbi streamjében édesanyjának szerzett felejthetetlen élményt, amikor felhívta őt telefonon.

 

Conrad édesanyja jelenleg is felsőfokú tanulmányokat folytat, de az amerikai tandíjak köztudottan adósságba kényszerítik a kevésbé tehetős hallgatókat. A Fortnite játékos késő karácsonyi ajándékként meglepte anyukáját azzal, hogy a teljes diákhitelét kifizette, aki természetesen nem hitte el ezt az egészet. A váratlan, de örömteli hír után elszabadultak az érzelmek és szem nem maradt szárazon. Aydan és az anyukája is megköszönte a nézőknek és támogatóknak a hozzájárulásokat, amikből sikerült összegyűjteni annyit, hogy a Fortnite profi anyukájának nem kell azon izgulnia, hogy miből tudja majd törleszteni a tandíjra felvett hitelét. 

Reméljük, hogy Aydan nem az utolsó volt a sorban, aki a Twitchből megkeresett pénzével segítséget nyújt azoknak, akik rászorulnak. Legyen szó anyukákról, apukákról vagy akár ismeretlenekről, akik hiába tekerik a mókuskereket, néha ez sem elég a boldogsághoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!