Az Epic megkönnyíti az anaheimi Dreamhack verseny résztvevőinek helyzetét

Az Epic megkönnyíti az anaheimi Dreamhack verseny résztvevőinek helyzetét

A szezonkezdés többszörös csúszása miatt sikerült időbeli ütközést összehozni az új szezon és az év egyik első nagy versenye között, az Epic Games viszont megoldást ígért.

Második csúsztatásán van már túl a Fortnite Chapter 2 - Season 2, decemberből lett először február 6., majd most február 20. Az Epic Games időközben bejelentette, hogy új grafikusmotort is kap a játék, az Unreal Engine 4 Chaos Physics február elején fog debütálni a v11.50-nel, és játékosok egy kis csoportja kezdheti el tesztelni.

A csúsztatások miatt azonban az új szezon érkezése szinte teljesen egybevág a Dreamhack Anaheim eseményével, amit február 21-23. között rendeznek meg. A frissítés és a verseny között mindössze egy nap fog eltelni, ami bizony vajmi kevés arra, hogy a játékosok érdemben felkészüljenek az átalakított játékmenetből. Úgy tűnik, hogy ezt az Epic is elismeri, a Dreamhack versenye ígéretük szerint a v11.40-es frissítésen fog zajlani.

Ez tehát azt jelenti, hogy nem lesz még rajta az új motor, és semmilyen egyéb módosítás sem, amit az oly régóta várt új szezon hozhat. Ez a játékosok szemszögéből természetesen jó, azonban a nézői élményt is befolyásolhatja, hiszen mégiscsak jobb lenne az újításokkal átitatott versenyt követni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!