Nemi szervével és egy 17 éves lánnyal viccelődött a népszerű LoL-os

Nemi szervével és egy 17 éves lánnyal viccelődött a népszerű LoL-os

A világbajnokságot is megjárt profi LoL-os durva és sértő poénkodásba kezdett élő adásban.

Pedro "Lep" Marcari fénykorában több versenyt is megnyert a KaBuM! e-Sports csapatával, még a világbajnokság csoportköreit is megjárta 2014-ben. Azóta sok víz folyt le az Amazonason és Lep visszavonult ex-profi LoL-osként tölti mindennapjait Twitchen, ahol a brazil liga mérkőzéseit elemzi nézőinek. Legutóbbi adásában a CBLoL nyitó hétvégéjének összecsapásai kerültek terítékre, majd jött egy viccesnek szánt komment és azonnal elszabadult a pokol.

Az események kiindulópontja egy poénosnak szánt kérdés volt, amit Twitch chatre küldött be Lep egyik nézője:

"Nem a te ötleted volt, hogy a srácoknak meg kell dörzsölniük a golyóikat miután kezet fogtak Mayumival a Superligában?"

Lep először felolvasta a fenti kérdést, majd azonnal meg is válaszolta.

"Utána? Inkább előtte kéne, nem?"

Júlia csapata, az INTZ e-Sports hivatalos közleményében azonnal elhatárolódott a durva, sértő és teljesen indokolatlan viccelődéstől, aminek tárgya a férfiak nemi szerve és egy 17 éves lány volt. Remélik, hogy az illetékesek méltó büntetést rónak ki az ex-profi LoL-osra. Az ilyen viselkedés nemcsak profi e-sportolóktól, hanem mindenkitől elfogadhatatlan. Az egész mögött egyszerű provokáció bújt meg, ami megsértette az áldozatot és annak családját. Mayumi Twitteren fejtette ki véleményét Lep vicceskedésével kapcsolatban:

"Kíváncsi vagyok, hogy mi járhat egy 25 éves férfi fejében, aki azt mondja másoknak, hogy "dörzsöljék meg a golyóikat" mielőtt kezet fognak egy 17 éves lánnyal?"

Júlia "Mayumi" Nakamura neve onnan lehet ismerős, hogy azon kevés hölgy egyike, aki bemutatkozhatott a legmagasabb brazil LoL ligában. A Challenger szinten supportoló lány, hamarosan megkezdheti első profi szezonját is az INTZ színeiben.

Leb azóta bocsánatot kért a viccéért, a Twitch egyelőre nem kommentálta az esetet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!