Mi várható a Legends of Runeterra zárt bétájában?

Mi várható a Legends of Runeterra zárt bétájában?

Íme egy kis frissítés az agyunk számára, hogy mi is érkezik a Legends of Runeterra világába hamarosan.

A Legends of Runeterra hatalmas bejelentés volt a League of Legends tizedik születésnapján. Nem csak külföldön, de hazánkban is sokan elég hamar megtalálták a közös összhangot a játékkal.

Mi volt eddig?

Eddig már túl vagyunk kettő darab pár napos zárt, meghívásos tesztnapon. Az első napok október 15-től 20-ig tartottak, ahol megismerkedhettünk a játékmenettel, a küldetésekkel, a jutalmakkal, a matchmaking világával és a vaulttal is. Ezt követően jött a november 14-19-es időszak, ahol már megkaptuk a draft játékmódot, és még több játékos kapott lehetőséget a tesztelésre.

A fent megnevezett időpontok között és november 19 óta a játék nem elérhető, fejlesztés alatt áll.

Mi következik most?

2020 első negyedévének korai szakaszában jön a zárt béta. Itt már bekerül a rangsorolt rendszer, új boardok és guardianok, végre megérkezik a barátlista és a baráti kihívás is, ahol párbajozhatunk majd akár barátaink ellen is. És végezetül pedig a zárt bétát még az eddiginél is több ember próbálhatja majd ki. 2020 későbbi részében pedig érkezik a mobilos változat és a játék megnyitja majd kapuit az egész világ számára.Ti várjátok már a Legends of Runeterra visszatérését?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.